bols2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No tak ale młody sie bał reakcji rodziców itp brawura wzieła góre + strach i wyszło jak wyszło naprawde szkoda mi ich ... jak by wiedzieli ze tak sie to skończy to na bank by zrobili inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bols ale wlasnie na tym polega logiczne myslenie. Nalezy myslec i przewidywac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No tak ale młody sie bał reakcji rodziców itp brawura wzieła góre + strach i wyszło jak wyszło naprawde szkoda mi ich ... jak by wiedzieli ze tak sie to skończy to na bank by zrobili inaczej ...Też mi szkoda, ale kurna, ja też się bałem. Tylko, że chyba lepiej dostać opie*dol od ojca, czy mieć jakieś pieriepały w sądzie niż zabić kolegę, nie?Kozak i tyle. Jakby nic się nie stało to by chodził dumny i blady i chwaliłby się jak to przed pałami uciekł i byłby dopiero cool ziomal. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ojj boże rożek nigdy nie zrobiłes nic co było ryzykiem ? Adrenalina robi swoja patrzy policja pierwszy odruch uciekać ... jurjuszi pewnie ze lepiej ale po prostu tego nie przewidzieli,defacto ich bład tu sei nie bede spierał ale ich rozumiem poniekąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też mi szkoda, ale kurna, ja też się bałem. Tylko, że chyba lepiej dostać opie*dol od ojca, czy mieć jakieś pieriepały w sądzie niż zabić kolegę, nie?Kozak i tyle. Jakby nic się nie stało to by chodził dumny i blady i chwaliłby się jak to przed pałami uciekł i byłby dopiero cool ziomal. pozdr a jak myslisz on wiedzial ze zabije kolege czy myslal ze ucieknie i bedzie gites??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 a jak myslisz on wiedzial ze zabije kolege czy myslal ze ucieknie i bedzie gites???on oczywiście myślał, że ucieknie i będzie gites. Bo jest idiotą. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Oz marłych się żle nie mówi i powstrzymajcie się troche od nazywania go tak albo inaczej. Zrobił błąd i to wielki. Najbardziej w tym wszystkim jest przykre to, że te młode łby nie próbowali pomóc koledze ( oczywiście jeśli tak naprawdę było ) Kierowca będzie napewno miał teraz ciężko. Nie bronię go ani nie oskarżam. Zabił człowieka i to jest fakt. No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tutaj zginął 17latek, bo walnęli w kupę kamieni. Przypomnijcie sobie scenki z Wrocka sprzed dwóch czy trzech dni z czerwoną bmką. Tam zamiast kamieni byli przechodnie! Szkoda chłopaka, bo młody był a młodość to też mniejszy lub większy brak przewidywania konsekwencji tego, co się robi. Najgorzej, kiedy osoby niewinne cierpią na tej bezmyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 on oczywiście myślał, że ucieknie i będzie gites. Bo jest idiotą. pozdr a dla mnie idiota jest ktos kto daje takie rady ze lepiej zrobic to czy tamto, byc moze ty jestes najmadrzejszy na swiecie ale popatrz na jedna rzecz ze to nie ten co uciekal to zginal tylko jego kolezka a ty gowno wiesz co i jak bylo wiec moze przestan dawac swoje dobre rady a po drugie tak jak ci ktos napisal nie mowi sie zle o zmarlych a po trzecie jak jakis motocyklista zginie ze swojej glupoty to jakos nikt sie nie brandzluje jaki byl glupi i idiota tylko kazdy wyraza wspolczucie dla rodziny i zapala jakies swieczki, wiec moze ciszej nad ta trumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ... dla mnie chłopak który prowadził powienien odpowiadac za spowodowanie śmierci ... tylko kwestia czy ... potraktować jako umyślne czy nieumyslne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ... dla mnie chłopak który prowadził powienien odpowiadac za spowodowanie śmierci ... tylko kwestia czy ... potraktować jako umyślne czy nieumyslne ... poki co w naszym kraju nie odp sie za wypadek jak za spowodowanie smierci(zabojstwo) i bardzo dobrze bo ciekawe czy jak cos sie stanie(awaria auta, poslizg) i ktos zginie to tez za zabojstwo, poza tym taka sytuacja to incydent a duzo wiecej jest wypadkow z pijakami i tez nie odpowiadaja za zabojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Oz marłych się żle nie mówi Kierowca nie zginął, a ja pisałem o kierowcy. pozdr P.S. Zresztą co to za pusty frazes, o Hitlerze też nie można źle mówić, bo nie żyje? a dla mnie idiota jest ktos kto daje takie rady ze lepiej zrobic to czy tamto, byc moze ty jestes najmadrzejszy na swiecie ale popatrz na jedna rzecz ze to nie ten co uciekal to zginal tylko jego kolezka a ty gowno wiesz co i jak bylo wiec moze przestan dawac swoje dobre rady a po drugie tak jak ci ktos napisal nie mowi sie zle o zmarlych a po trzecie jak jakis motocyklista zginie ze swojej glupoty to jakos nikt sie nie brandzluje jaki byl glupi i idiota tylko kazdy wyraza wspolczucie dla rodziny i zapala jakies swieczki, wiec moze ciszej nad ta trumnaNo, widzę (nie po raz pierwszy), że najmądrzejszy na tym forum to raczej Ty jesteś i gdzie mi do Ciebie :bigrazz: A jakbyś dokładnie czytał, co jest napiszane to też byś łaskawie zauważył, że też wyraziłem współczucie, więc podwstrzymaj się od chamskich komentarzy ad personam, w których jesteś biegły, bo zza kompa to każdy jest mocny. :notworthy: pozdr Edytowane 8 Stycznia 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kierowca nie zginął, a ja pisałem o kierowcy. pozdr P.S. Zresztą co to za pusty frazes, o Hitlerze też nie można źle mówić, bo nie żyje?No, widzę (nie po raz pierwszy), że najmądrzejszy na tym forum to raczej Ty jesteś i gdzie mi do Ciebie :) A jakbyś dokładnie czytał, co jest napiszane to też byś łaskawie zauważył, że też wyraziłem współczucie, więc podwstrzymaj się od chamskich komentarzy ad personam, w których jesteś biegły, bo zza kompa to każdy jest mocny. :) pozdr zawsze mozemy sie spotkac live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 zawsze mozemy sie spotkac liveOczywiście, że możemy pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pax! Pax, Panowie :) Co Wy, na pojedynek się umawiacie czy co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi