Skocz do zawartości

Remont czy kupno nowego??

Zbyszekm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jezu Stary przeciez nie mam 13 lat hehe.wiele ludzi ma 13 lat pod opisem. poprostu nie podałem wieku w profilu, jakos nie zwracam na to uwagi. Mam juz troche wiecej lat, troche juz motocykli mialem i troche rozkrecilem tyle ze nigdy nie bawilem sie w R4 a zawsze były to single. teraz po zrobieniu tej yamaszki poprostu stwierdzam ze wiele sie nie roznia budowa - 4cyl sa poprostu nieco bardziej zlozone i drozsze w naprawach chociaz poza roznica w ilosci cyl niewiele innych - budowa jest ta sama, rozwiazania identyczne, sprzeglo takie samo, skrzynia także pracuje tak samo.

nic sie nie stało - tez sie troche uniosłem:P

pozdro

przeciez ma 84 w nicku nie 94 - powiem wam ze Japonskie single sa prostsze w naprawie od Mz-etki :icon_mrgreen: - naprawde wszystko jest tam gdzie jego miejsce, latwy dostep , brak mozliwowci pomylki.

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

witam,

ZbyszekM wydaje mi się, że yzf-ka warta jest tej pracy i tego remontu,pozmieniaj wszystko co Cię dręczy i będzie dalej maszyna dawać radę. Jak wiesz co i jak zrobić to nie patrząc na wydanie kasy można to uznać za przyjemność... Motocykl warty poświęcenia i zawsze wiesz co masz.

pozdrawiam

Dziki YZF wnioskuje słusznie, 20V jamaszki to niekącząca się historia w ładowaniu kaski. Te dwa tysiaki to wersja bardzo optymistyczna dla roboty która ma być tip top.

Kup serce od thunderace, o dziwo jest znacznie wytrzymalsze i silne jak tur, ja widzę same plusy w tej wymianie, a i pieniążków zostanie. Osiągi po SWAP-ie przerosną oczekiwania.