granat Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja sie własnie wyjeb..... na błocie w polu solówka, i deszcz jeszcze leje jak sk...syn ale wrazenie niezatarte!!!! :-) i zero strat:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja sie własnie wyjeb..... na błocie w polu solówka, i deszcz jeszcze leje jak sk...syn ale wrazenie niezatarte!!!! :-) i zero strat:-) twardym cza byc nie mientkim :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 no w koncu moge moja eme pokazac bo rozgryzlem jak to zrobic w picassa :) oto link do albumu z fotkami fotki starsze bo z zeszlego roku :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/sowietboxer/M72Plener281006r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Rhotaxx fajny pomysl , tez myslalem kiedys o tym ale w mojej okolicy sama japoniaale chetnie sie wpisze do was, takie przedstawicielstwo na poludniu kraju :)Zalezy o jakiej okolicy mowisz... Blizszej czy dalszej. Bo na pewno nie jestes osamotniony na poludniu. Jestesmy My Ostatni Mohikanie www.ostatnimohikanie.prv.pl fascynaci zaprzegow a w szczegolnosci radzieckich zaprzegow.Sa tez w Ustroniu Remixy z Muzeum motocykli Rdzawe Diamenty - tez lataja ruskimi zaprzegami...Wiec zapraszamy kiedys do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 no raczej o blizszej okolic a remixow to znam osobiscie :D równe chlopaki :D a i o was tez troche slyszalem od remixa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A w opolskim to ile maszyn jest? Moze tu cos zrobic? Niedawno widzialem pieknego czarnego urala w opolu, wiec ludzie sa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tak samo jest w Szczecinie, wiem że są 3 ruski, co naprawdę jeżdzą, a takich co stoją w garażu, i wyjadą na jakiś zlot jest bardzo dużo, i jak ktoś jest z okolic szczecina, to niech napisze taka mała informacja, bo nawet nie ma z kim pojeżdzić.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 no to samo jest u mnie w bielsku!! po garazach maja pochowane ale zeby jezdzic to nie i teoretycznie to nie ma z kim jezdzic moze jest ktos z bielska albo okolic? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ..wszedzie tak raczej jest :banghead: niekotrzy po prostu potrzebuja motywacji do wyjechania.. i jezdzenia! a u nas? hm.. raczej brak zgadania sie.. ludzie rozsypani po okolicach.. nie zle. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 W moim mieście chyba tylko ja jeżdże codziennie (bynajmniej innych rusków nie widać), ale rusów jest sporo tyle że również sporo znajomych ma sprzęty poroskładane (niektórzy nie mają motywacji aby złożyć sprzęt a niektórzy czasu), kilku posiadaczy wyjechało do pracy za granice (nawet sprzętami :banghead: ), a inni pracują i nie mają czasu aby jeździć częściej niż w weekendy - Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 fatalnie, ciezkie czasy, ale jak kto z okolic znaczy opolskie to dajcie znaka-poznakomimsja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 fatalnie, ciezkie czasy, ale jak kto z okolic znaczy opolskie to dajcie znaka-poznakomimsja:-) Trzeba było wpaść do Głuchołaz w zeszłym tygodniu. Z Opola byli chłopaki na HD WLA, pierwszej M'ie, i innym HD którego modelu nie jestem w stanie okreslić (coś jak flathead). Dostałem od chłopaków wizytówke klubu, ale musze poszukać. Pozatym w Głuchołazach to głownie Czesi rządzili. Były 2 Zundappy KS 750 sahara, BSA z lat 20stych, stare CZ i Jawy specjal, Belgijski transporter trójkołowy, Velorex, Peraki i.t.d. Niestety byłem tylko pół godziny i nie wiem co tam jeszcze dojechało... Ale było fajnie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Granat tak to już bywa że nie ma z kim jeżdzić obeznie z kumplem zastanawialiśmy się w którym kierunku nie jechaliśmy i okazało się że w opolskiem nas nie było :P tylko pytanie gdzie tam jechać jak zwykle musimy mieć cel :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak to gdzie? do mnie na wódeczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Narazie awaria rozciekł się dyfer :) cholera śróbki się odkręciły :) Narazie awaria rozciekł się dyfer :) cholera śróbki się odkręciły :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi