Belgu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Pisałeś wcześniej, że będziesz sam, bez plecaczka.Teraz wyczytałem, że Twój plecaczek nie chce za plecaczek robić?To samo z moją połówką. Wczoraj zrobiłem jakieś 350 km i plecaczek się zbuntował. W sierpniu będę miał pilota w puszce. Tak że na moto sam a żonka autkiem za /albo przede/ mną.Jeśli masz być sam, bo Twoja Pani nie chce za plecaczek robić, to może z moją w puszce traskę zaliczyć. Zawsze towarzystwo będzie. No tak tylko moja musialaby podjechac pociagiem... jak znam swiat nie bedziesie jej chcialo (ach te baby). A pozatym wzielismy ze schroniska szczeniaczkawiec ktos musi zostac i sie nim zajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A pozatym wzielismy ze schroniska szczeniaczkawiec ktos musi zostac i sie nim zajac...Jak szczeniak to do kufra wejdzie :evil: Głowe mu tylko wystaw by widział gdzie jedzie :P Z żoną niestety już się tak nie da :icon_evil: witam, na kiedy planowany jest ten wypad w Bieszczady ??. Chętnie dołącze.. ... na pierwszysch stronach pisało by poczytać o terminie w dziale chopper/cruiser temat o chinczykach, ale dziś tj 64 stron i nie bardzo czytać mi sie to chce Pozdr. :P To wie tylko shipp bo on zacznie. Ma wystartować gdzieś na początku sierpnia w kierunku Kielc a potem w Bieszczady.Lada dzień ma napisać co i jak z detalami. Przewiduję, że z pięć dni mu zajmie dotarcie do mmnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam, na kiedy planowany jest ten wypad w Bieszczady ??. Chętnie dołącze.. ... na pierwszysch stronach pisało by poczytać o terminie w dziale chopper/cruiser temat o chinczykach, ale dziś tj 64 stron i nie bardzo czytać mi sie to chce Pozdr. :)Wyjazd 1-3 sierpnia po trasie Żary-Jelenia Góra-Karpacz-/Czechy skalne miasta/-Kłodzko-Katowice-Kraków-Kielce-Bieszczady To wie tylko shipp bo on zacznie. Ma wystartować gdzieś na początku sierpnia w kierunku Kielc a potem w Bieszczady.Lada dzień ma napisać co i jak z detalami. Przewiduję, że z pięć dni mu zajmie dotarcie do mmnie :DNic więcej ponad to, co już było wcześniej napisane, nie wymyślę i zamierzam trochę poimprowizować.W końcu to zwykły wyjazd na moto a nie zorganizowana ze szczegółami wycieczka z jakimś biurem w stylu TOURIST.Ukłon w stronę wygodnego Piotra /i mojej małżonki/, bo noclegi przewiduję w motelach z podstawowymi wygodami. Mi osobiście kawałek namiotu, śpiwór i karimata wystarczają, ale coż, poświęcę się i przeniosę do wygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak szczeniak to do kufra wejdzie :evil: Głowe mu tylko wystaw by widział gdzie jedzie :icon_mrgreen: Z żoną niestety już się tak nie da ;) Mowisz, ze z zona sie nie da? Hmmm... a probowales? :PMoze jednak da sie cos zrobic? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Shipp plecaki już zacząłeś pakować? :icon_biggrin: Dobrze by było, aby osoby, które ewentualnie się chcą dołączyć na trasie miały przynajmniej z tobą kontakt telefoniczny bo później na trasie będzie się cieżko znaleźć.No chyba, że zabierasz laptopa z internetem :icon_exclaim: Czy masz jakieś przewidywania ile zajmie ci dni dotarcie w świętokrzyskie, bo 3-5 jest zlot w Bieszczadach i nie wiem, czy mam na Ciebie cierpliwie czekać, czy w międzyczasie śmigne tam i spowrotem. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Shipp plecaki już zacząłeś pakować? :crossy: Dobrze by było, aby osoby, które ewentualnie się chcą dołączyć na trasie miały przynajmniej z tobą kontakt telefoniczny bo później na trasie będzie się cieżko znaleźć.No chyba, że zabierasz laptopa z internetem :crossy: Czy masz jakieś przewidywania ile zajmie ci dni dotarcie w świętokrzyskie, bo 3-5 jest zlot w Bieszczadach i nie wiem, czy mam na Ciebie cierpliwie czekać, czy w międzyczasie śmigne tam i spowrotem. :crossy:Śmignij tam i spowrotem, bo ja wyjadę 2 albo 3 sierpnia, więc napewno mnie nie będzie w tym czasie. Dla chętnych do przyłączenia się tel. kontakt. do mnie: 886 610 857 Laptopa zostawiam w domu, chyba że żonka do autka zapakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 shipp namiot to chyba bierzesz w razie co? Do samochodu zawsze można zapakować, bo w trasie nigdy nic nie wiadomo. Zawsze na jakimś zlocie może się przydać. zobaczymy jak szybko ci pójdzie dotarcie do Kielc to może się uda załapać na zlocik w Sandomierzu albo już w Bieszczadach na rajd starych pojazdów. Obie imprezy są 10-12 sierpnia. Łańcuch zmieniłeś, czy jedziesz na oryginalnym?Wyruszasz sam, czy będzie już jakaś ekipa od startu?A z tą żoną samochodem to niezły pomysł w razie co. Będzie gdzie tobołów się pozbyć i motorkowi ulżyć :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 shipp namiot to chyba bierzesz w razie co? Do samochodu zawsze można zapakować, bo w trasie nigdy nic nie wiadomo. Zawsze na jakimś zlocie może się przydać. zobaczymy jak szybko ci pójdzie dotarcie do Kielc to może się uda załapać na zlocik w Sandomierzu albo już w Bieszczadach na rajd starych pojazdów. Obie imprezy są 10-12 sierpnia. Łańcuch zmieniłeś, czy jedziesz na oryginalnym?Wyruszasz sam, czy będzie już jakaś ekipa od startu?A z tą żoną samochodem to niezły pomysł w razie co. Będzie gdzie tobołów się pozbyć i motorkowi ulżyć :crossy:Namiot biorę oczywiście. Do Kielc powinno zejść mi nie więcej, jak 4 dni.Na zlot do Żar na 10 sierpnia nie dam rady obrócić, więc pozostaje jakiś zlocik w Bieszczadach.Wyjeżdżam 3 sierpnia w piątek. 6-8 powinienem być u Ciebie.Jak narazie jestem sam na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Namiot biorę oczywiście. Do Kielc powinno zejść mi nie więcej, jak 4 dni.Na zlot do Żar na 10 sierpnia nie dam rady obrócić, więc pozostaje jakiś zlocik w Bieszczadach.Wyjeżdżam 3 sierpnia w piątek. 6-8 powinienem być u Ciebie.Jak narazie jestem sam na starcie.No to żony z puszką nie liczysz :icon_rolleyes: 6-8 to by się nawet nieżle składało, ja pewnie 6 go wrócę z Bieszczad i z tobą znowu w Bieszczady, ale będzie jazda :biggrin: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Decyzje powzięte, nadszedł czas na czyny.Startuję w piątek /03.08/ około 17.00 z miejscowości Potok /28km na południe od Żar, niedaleko Przewozu/.Jadę do Karpacza. Tam nocleg pod namiotem. Następnego dnia kręcenie się po okolicy, Czechy, Skalne Miasto i do Kłodzka albo Bystrzycy. Tam nocleg. Dalej do Pawłowic, Krakowa, Kielc i Bieszczady. Po drodze zaliczanie ciekawych miejsc i atrakcji /jeśli takowe się nadarzą/.Jazda spokojna, bez pędzenia bo nic nie goni a czasu więcej niż potrzeba. Przy nagłych "olśnieniach" dopuszczalna zmiana planów /ale bez rewolucyjnych przewrotów/.Jadę sam. Żona dołączy autem gdzieś po drodze.No to było by na tyle.Jeśli ktoś jedzie w tym kierunku o tej porzez, można się zgrać.Namiary do mnie:tel. 068-362 30 41kom. 886 610 857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Shipp, którego planujesz trafić w okolice Kielc ? To i ja bym może w tamte rejony podjechał na dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Shipp, którego planujesz trafić w okolice Kielc ? To i ja bym może w tamte rejony podjechał na dzień...Nie da się tak całkiem przewidzieć bo wpływ ma wiele czynników a największy chyba pogoda. Ja liczę, że Shipp będzie u mnie gdzieś koło wtorku środy (7-8)Jak byś chciał z nami pośmigać po świętokrzyskim jeden dzień to musiałbyś przyjechać dzień wcześniej, chyba bo w jeden dzień to się zakatujesz.Niemniej jednak fajnie by było się spotkać :icon_eek: ;) :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie da się tak całkiem przewidzieć bo wpływ ma wiele czynników a największy chyba pogoda. Ja liczę, że Shipp będzie u mnie gdzieś koło wtorku środy (7-8)Jak byś chciał z nami pośmigać po świętokrzyskim jeden dzień to musiałbyś przyjechać dzień wcześniej, chyba bo w jeden dzień to się zakatujesz.Niemniej jednak fajnie by było się spotkać :banghead: :biggrin: :crossy:Mniej więcej jakoś tak wyjdzie. Może uda się do poniedziałku nakręcić? Najbliższy prawdy jest chyba wtorek. W piątek ruszam, niezależnie od pogody.Luca tylko z Pawłem dogadaj się po naszej imprezie, bo obawiam się, że po tym możesz nie mieć już czym hulać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Luca tylko z Pawłem dogadaj się po naszej imprezie, bo obawiam się, że po tym możesz nie mieć już czym hulać :icon_mrgreen:I tak zrobiłem, bo już mi się obiło o uszy, że Pawel ma miano mordercy biednych chińskich motorków :banghead: To kto wie, kto wie, czy nie rozniesie mi sprzęta w drobny mak :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To moze i dobrze. Bo wtedy szybciej mojego Draga wezmiesz :crossy: :notworthy: I ubezpiecz go wczesniej wysoko to Ci odszkodowanie kase na mojego da :flesje: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi