majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) No shipp !!! :P Wlasnie mialem czas i ogladnolem zdjecia z wyprawy w Bieszczady :) Stary, jestes mocarzem :wink: A i kompanija przednia, dersu, luca + nie znane twarze i motorki, tobie towarzyszyla :wink: :P Widoki piekne, muza zajebista i pogoda chyba tez dopisala.Pogratulowac i powodzenia za rok :P :) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No shipp !!! :( Wlasnie mialem czas i ogladnolem zdjecia z wyprawy w Bieszczady :crossy: Stary, jestes mocarzem :clap: A i kompanija przednia, dersu, luca + nie znane twarze i motorki, tobie towarzyszyla :crossy: :clap: Widoki piekne, muza zajebista i pogoda chyba tez dopisala.Pogratulowac i powodzenia za rok :icon_evil: :clap:Dzięki, miło połechtałeś moją próżność :biggrin: W przyszłym roku planujemy powtórkę i zamierzamy objechać całe góry dookoła przez Polskę, Czechy i Słowację. Odpowiedni temat ukaże się w stosownym czasie.Tym razem lepiej zaplanuj sobie wizytę w kraju i dołącz do nas :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No shipp !!! :biggrin: Wlasnie mialem czas i ogladnolem zdjecia z wyprawy w Bieszczady :crossy: Stary, jestes mocarzem :clap: A i kompanija przednia, dersu, luca + nie znane twarze i motorki, tobie towarzyszyla :crossy: :buttrock: Widoki piekne, muza zajebista i pogoda chyba tez dopisala.Pogratulowac i powodzenia za rok :notworthy: :clap: Zaliczyliśmy w exspresowym tempie(Ponad dwie stówy) większość pięknych miejsc w Bieszczadach, i nie było taryfy ulgowej dla sprzętu shipp-a i Lucy.Wyroby Made in China wspinały się dzielnie pod każdą górkę, nawijając na koła kolejne kilometry z wyprawy po Polsce.Pewno w przyszłym roku też się spotkamy, bo w Bieszczady jedzie się pierwszy raz- a potem tylko powraca :biggrin: Dzięki shipp :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaliczyliśmy w exspresowym tempie(Ponad dwie stówy) większość pięknych miejsc w Bieszczadach, i nie było taryfy ulgowej dla sprzętu shipp-a i Lucy.Wyroby Made in China wspinały się dzielnie pod każdą górkę, nawijając na koła kolejne kilometry z wyprawy po Polsce.Pewno w przyszłym roku też się spotkamy, bo w Bieszczady jedzie się pierwszy raz- a potem tylko powraca :biggrin: Dzięki shipp :crossy:Nie dzięki shipp ale dzięki Dersu. Przyznam, że bez Twojego przewodnictwa nie zrobilibyśmy tyle w jeden dzień no i dodatkowo było nas więcej, co podniosło atrakcyjność wycieczki.Przyszły rok na 100%! Takiej wyprawy nie odpuszcza się tak po prostu. Jak dla mnie była to jedna z lepszych wycieczek na jakich byłem, nie wiem nawet czy nie najlepsza, bo bez specjalnych przygotowań, tylko wsiąść na moto i w drogę. Wielka improwizacja wypaliła wspaniale!Tutaj muszę też przychylić czoła Buberowi za rajd dookoła Karkonoszy. Chociaż z nieco mniejszym rozmachem, ale wrażenia ogromne i wspaniałe! Oby tylko tak dalej!To jest jeden z podstawowych powodów, dla jakich warto być w tym forum, poznaje się nieprzeciętnych ludzi z taką samą pasją i co najważniejsze, można się realizować w praktyce. Jak dla mnie great respect dla Was! :notworthy: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Jestem twardy i zamierzam dziennie przesiedzieć w siodle jakieś 5 godzin. Średnia prędkość 50-60 to by dało około 250km dziennie /no może 300/.No tu mnie rozbawiłeś 50-60km/h, średnia :bigrazz: , chyba razy dwa ;) , przy twoim temperamencie :( No chyba, że wliczyłeś w to dziesiątki postojów na dymka i całe zwiedzanie :clap: Nie dajcie się zwieść shippowi, on sam nie wie ile jedzie bo mu licznik szaleje na obrotach ;) Ja przy shippie wypadłem jak stetryczały dziadek na trasie :icon_exclaim: no ale jestem niepalący i tym nadrabiam :) A tak na poważnie to było zajefajnie i już nie mogę się doczekać następnego sezonu. Shipp, ja wstępnie planuje urlop tak samo jak w tym roku i tobie radze to samo :( Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A tak na poważnie to było zajefajnie i już nie mogę się doczekać następnego sezonu. Shipp, ja wstępnie planuje urlop tak samo jak w tym roku i tobie radze to samo :)Kurde... w przyszlym roku juz bede mial nowego sprzeta... bedzie lepiej.Oby tylko urlop dostac :) Chociaz w turystyce pracujac okres wakacyjny ciezki moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Kurde... w przyszlym roku juz bede mial nowego sprzeta... bedzie lepiej.Czyżbyś się zdecydował na nowego chińczyka :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Czyżbyś się zdecydował na nowego chińczyka tfu... wypluj te slowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tfu... wypluj te slowa :buttrock:No jak by na to nie patrzeć to jak byś miał chinola zamiast starej japońszczyzny śmigałbyś z nami.Zarty, żartami ale na drugi rok Ci taki numer nie przejdzie i liczę, że się stawisz na pewniaka. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Kurde... w przyszlym roku juz bede mial nowego sprzeta... bedzie lepiej.Oby tylko urlop dostac :) Chociaz w turystyce pracujac okres wakacyjny ciezki moze byc.Uchyl może rąbka tajemnicy i zdradź, co Ci tam chodzi po głowie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No jak by na to nie patrzeć to jak byś miał chinola zamiast starej japońszczyzny śmigałbyś z nami.Zarty, żartami ale na drugi rok Ci taki numer nie przejdzie i liczę, że się stawisz na pewniaka. :)Dobra dobra... awaria moze zdarzyc sie zawsze... poza tym serwis ciutke sieociagal z robota. Generalnie przyszly rok bedzie bardziej zalezal od tego czybedzie urlop czy nie. Ja jestem bardzo chetny... Uchyl może rąbka tajemnicy i zdradź, co Ci tam chodzi po głowie? ;)No ja poki co zostaje przy Hondzie... zatem Shadow VT 1100 w wersji classicalbo VTX 1300. Tu zalezne bedzie od tego jak bede stal z kasa. Jedno pewne.Motor nie bedzie starszy niz 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W przyszłym roku planujemy powtórkę i zamierzamy objechać całe góry dookoła przez Polskę, Czechy i Słowację. Odpowiedni temat ukaże się w stosownym czasie.Tym razem lepiej zaplanuj sobie wizytę w kraju i dołącz do nas :crossy: Planuje stawic sie w Polsce w czerwcu z wiadomych powodów :) ( zapytaj Belgu :crossy: ) i jakby mozna bylo wtedy zorganizowac jakas wyprawe to jestem za :crossy: :crossy: Zaliczyliśmy w exspresowym tempie(Ponad dwie stówy) większość pięknych miejsc w Bieszczadach, i nie było taryfy ulgowej dla sprzętu shipp-a i Lucy.Wyroby Made in China wspinały się dzielnie pod każdą górkę, nawijając na koła kolejne kilometry z wyprawy po Polsce.Pewno w przyszłym roku też się spotkamy, bo w Bieszczady jedzie się pierwszy raz- a potem tylko powraca :biggrin: Dzięki shipp :lalag: To Wy jechaliscie 200 na godzine !!!!! :biggrin: Dersu - a w przyszlym roku to chyba z jUKeja to razem smigniemy, co ? :crossy: :lalag: A tak na poważnie to było zajefajnie i już nie mogę się doczekać następnego sezonu. Ale chyba na ta wyprawe to juz nowym sprzetem pojedziesz co ??? :biggrin: :buttrock: Ja planuje w czerwcu Draga przywiezc, zostawic go dla Ciebie ................ i jak dobrze pojdzie nabyc sprzeta od Pana d. :buttrock: :clap: No ja poki co zostaje przy Hondzie... zatem Shadow VT 1100 w wersji classicalbo VTX 1300. Tu zalezne bedzie od tego jak bede stal z kasa. Jedno pewne.Motor nie bedzie starszy niz 4 lata. A ja z kolei przy jedynie slusznym sprzecie ...... Yamaha :buttrock: :clap: Moze znajomy Wildek :biggrin: :crossy: a jak nie to 1100 :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po tym, co zobaczyłem u Dersu, nastąpiła u mnie zmiana planów.Ciągle moim celem ostatecznym jest Valkyrie, ale jako przejściówka bardziej Wild niż Drag. Motocykl Dersu normalnie wymiata konkurencję! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 To Wy jechaliscie 200 na godzine !!!!! :P Jak by tak wyprostować niektóre zjazdy to kto wie? :P Tak na poważnie to zrobić dziennie w Bieszczadach ponad 200 km może to żaden wyczyn,ale z przystankami na fotkę, fajkę ,żarełko,to dzień z taką kompaniją robi się baaardzo krótki :( Po tym, co zobaczyłem u Dersu, nastąpiła u mnie zmiana planów.Ciągle moim celem ostatecznym jest Valkyrie, ale jako przejściówka bardziej Wild niż Drag. Motocykl Dersu normalnie wymiata konkurencję! :clap:Shipp- ale ja mam tylko jednego Wilda :biggrin:jak zaspokoję wszystkich chętnych na niego :clap: Dersu - a w przyszlym roku to chyba z jUKeja to razem smigniemy, co ? :cool: :cool:Prawdę rzecz biorąc liczę na wspólne śmiganie po Uk.(jak już zmienię lub sprowadzę sprzęta)Póki co zaliczam jeszcze Bieszczadzkie trakty ale tylko do 14.09. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Shipp- ale ja mam tylko jednego Wilda :biggrin:jak zaspokoję wszystkich chętnych na niego :icon_mrgreen:Jak się chce to można :crossy: Luca już odpada bo mu Majkel naraił swojego draga :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi