dersu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A niech to....skrewilem chlopaki...nie dam rady przed 15 sierpnia, dopiero ok 20...ciagne swoj nowy nabytek na lawecie:( familiada za duza :icon_mrgreen: sila wyzsza.Ale Bieszczady zalicze na bank..Mysle ze Luca wywiaze sie dobrze z roli przewodnika, w koncu On prawie Bieszczadnik:)Szerokosci zycze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 [...]ciagne swoj nowy nabytek na lawecie:( familiada za duza :icon_mrgreen: sila wyzsza. Czyli tak jak ja :banghead: Ciagnie do jazdy wszedzie tam gdzie jestesmy, co ??? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A niech to....skrewilem chlopaki...nie dam rady przed 15 sierpnia, dopiero ok 20...ciagne swoj nowy nabytek na lawecie:( familiada za duza :buttrock: sila wyzsza.Ale Bieszczady zalicze na bank..Mysle ze Luca wywiaze sie dobrze z roli przewodnika, w koncu On prawie Bieszczadnik:)Szerokosci zycze :lalag:Cóż takiego masz na lawecie? Sądząc po opisie i byłym już Wildku, raczej nie jest to Sportster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Po sierpniowym wypadzie zamykam ten temat i zakładam nowy na następny sezon.Mam takie wizje:1. Runda po krajach bałtyckich /może nawe aż do Finlandii/2. Czarnogóra3. Mołdawia, Turcja4. Skandynawia5. Inne propozycje Shipp chyba zapomniałeś o propozycji Kacpero, więc może Anglia :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A niech to....skrewilem chlopaki...nie dam rady przed 15 sierpnia, dopiero ok 20...ciagne swoj nowy nabytek na lawecie:( familiada za duza :smile: sila wyzsza.Ale Bieszczady zalicze na bank..Mysle ze Luca wywiaze sie dobrze z roli przewodnika, w koncu On prawie Bieszczadnik:)Szerokosci zycze :lalag:Witamy, witamy ;) Już myślałem, że ślad po tobie zaginął.Szkoda, że nie dołączysz. Shipp będzie teraz musiał znośić w Bieszczadach moje lajtowe tępo :crossy:Może pod koniec wakacji jeszcze uda mi się bryknąć drugi raz w Bieszczady to zobaczę twój nowy nabytek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jak to mówią do trzech razy sztukaej... zeby bylo do 3x sztuka to musi byc wpierw do 2x :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ej... zeby bylo do 3x sztuka to musi byc wpierw do 2x :icon_twisted:No w zeszłym roku to zdewastowałeś sprzęta i serwis się nie wyrobił w czasie. W tym znowu ty nie masz czasu to jak dobrze liczę wychodzi 2 razy.Czyli za rok będzie trzeci :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) No w zeszłym roku to zdewastowałeś sprzęta i serwis się nie wyrobił w czasie. W tym znowu ty nie masz czasu to jak dobrze liczę wychodzi 2 razy.Czyli za rok będzie trzeci :icon_twisted:Może Belgu się skusi i kawałek z Wawy pojedzie gdyż brał do mnie namiar :crossy:. Luca - umiść tutaj swój plan przejazdu opisany wcześniej na forum chińskim gdyż jest mocno zbieżny z moim (patrz ludzie ze stolicy :D ) to może więcej osób się stąd skusi Edytowane 22 Lipca 2008 przez CJT7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 [...] (patrz ludzie ze stolicy :icon_twisted: ) to może więcej osób się stąd skusi A ile tych ludkow ze stolycy bedzie ??? :D Ostatnio shipp pisal ze w sumie bedzie ..... ze osoby tylko :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Może Belgu się skusi i kawałek z Wawy pojedzie gdyż brał do mnie namiar :). no moze sie skusze i do Luci Was odwioze... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Luca - umiść tutaj swój plan przejazdu opisany wcześniej na forum chińskim gdyż jest mocno zbieżny z moim (patrz ludzie ze stolicy :icon_mrgreen: ) to może więcej osób się stąd skusiJuż się robi:Plan na wniosek Shippa uległ zmianie i to chyba w sumie na lepsze. Ode mnie nie ruszamy prosto w Bieszczady tylko w okolice Żywca po to by pod koniec wyprawy większości było łatwiej wrócić do domu, ale zaczne od początku. Sobota 5 rano rusza północ (Gdańsk i Malbork). Popołudniu dołączają do ekipy w Warszawie, która na nich cierpliwie czeka. Tam jedzą obiadek w gastronomii i z pełnymi brzuchami cała ekipa jedzie do mnie.czyli Kielce Chęciny i Tokrnia. W Tokarni spotykamy się pod Skansenem (Muzeum Wsi) i prowadze was do siebie (miejscowość Łukowa, mieszkam blisko Kościoła i sołtysowej to jak by się ktoś zawieruszył to sam trafi).Niedziela rano ruszamy w stronę Żywca ale nie jedziemy główną trasą na Kraków , tylko bocznymi drogami na Olkusz, pojedziemy pięknymi terenami przez Jurę Krakowsko-CZestochowską, po drodze będzie zamek Ogrodzieniec do zdobycia ( jak się nie pogubimy) później sypiemy na Chrzanów (moja babićka pochodzi z Chrzanowa ) a potem aż do Żywca. Jak będzie jeszcze czas to powoli ruszymy w stronę Tatr szukając po drodze noclegu albo zostaniemy na miejscu delektując się rozkoszami Żywca W poniedziałek rano zdobywamy Tatry i sypiemy do Sieniawy tam jak starczy jeszcze czasu i chęci to pokaże wam okolice tylko dla twardzieli Wtorek spędzamy cały dzień w Bieszczadach i tam śpimy lub wracamy do bazy w Sieniawie. Chyba będzie jednak lepiej zostawić toboły w Sieniawie, by w Bieszczadach delektować się serpentynami bez zbędnego obciążenia.Sroda to już będzie Słowacja. Czwartek Czecho-Słowacja, czyli pogranicze Słowacji i Czech. Piątek Czechy i pod koniec dnia noclegu szukamy juz w Polsce.Sobota do południa Karkonosze a popołudniu ruszamy w stronę Żywca (kto będzie miał jeszcze siły i ochotę). Nocleg tam gdzie zastanie nas noc.Niedziela ruszamy w stronę domu, przynajmniej Cjt7 i ja bo też w niedziele przed 24:00 musze się zameldować.To na razie tyle.Czy dla kogoś coś jeszcze jest niejasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (...)i z pełnymi brzuchami(...) No i pięknie. Znowy reszta jest dyskryminowana przez stolice :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Mała zmiana, w sobotę cały dzień Karkonosze i nocleg w Jagniątkowie pod Jelenią Górą. Po prostu nie wyrobimy się do południa, a wieczorem nie będzie chciało się jechac. Edytowane 23 Lipca 2008 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No i pięknie. Znowy reszta jest dyskryminowana przez stolice :bigrazz:to spoko chłopaki, jak grzecznie poprosisz to ci wezmą ze sobą jakieś udko z kurczaka :icon_eek: Mała zmiana, w sobotę cały dzień Karkonosze i nocleg w Jagniątkowie pod Jenenią Górą. Po prostu nie wyrobimy się do południa, a wieczorem nie będzie chciało się jechac.No tak zapomniałem, że w tamtych rejonach rządzi Shipp z Bubrem ;) ale to kosmetyczna zmiana prawie niezauważalna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 [Czy dla kogoś coś jeszcze jest niejasne? Wyjazd w niedziele z Kielc - jaka data???Sorry ale dołączyłem dzisiaj do tego tematu.Może dołączymy do was w Kielcach.W ostatni wekend zaliczyliśmy z Alienem Beskid żywiecki czyli pierwszy etap waszego planu i wybieramy sie w Bieszczady. Nawet sie nieźle składa tylko nie wiem kiedy to jest i jak z innymi planami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi