dżej_si Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a wiosną czas zakupić u nich dżinsyTo oni też produkują spodnie dżinsowe? Szukałem u nich na stronie, ale takiej oferty nie znalazłem. Ponieważ jestem zainteresowany zakupem motocyklowych spodni dżinsowych, proszę o bliższe informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam wypowiem się tylko o podejściu gości do klienta jest naprawde wzorowe.Przymiezałem u nich ciuchy na moto weteran bazarze w Łódzi byli jednymi z naprawde niewielu którzy wyrazili jakiekolwiek zainteresowanie klientem.Problem miałem tylko z rozmiarem ale szyją na zamówienie więc spoko.Pozdr. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 To oni też produkują spodnie dżinsowe? Szukałem u nich na stronie, ale takiej oferty nie znalazłem. Ponieważ jestem zainteresowany zakupem motocyklowych spodni dżinsowych, proszę o bliższe informacje.Pozdrawiamsami tych spodni nie szyją lecz mają w ofercie kolor to czarny i blu dżins cena 390zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na zakręcie Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak najbardziej polecam Tarbor. W stosunku do klienta sa naprawde mili i elastyczni. Szyja na wymiar, bez dodatkowej opłaty.Przesylka szybka i bez zbednych komplikacji. Polecam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi