hary kapuchan Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 witam,czy orientujecie się może, jaka najszersza opona (oczywiście motocyklowa) o rozmiarze 19" jest dostępna na rynu/naszym? jaki producent i gdzie można zakupić?chodzi mi o oponę na przód! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 WitamWiem przynajmniej jak to wygląda w ofercie Dunlopa:- model bieżnika F24 - czyli 110/90-19 (indeksy 62H TL)- raczej preferowana dla motocykli Custom - Touring,- model bieżnika K81 - czyli 4.10-19 (indeksy 61H TT) - raczej do klasykówPoza tym "oblukaŁem" Bridgestonea: 110/90 - najwyżej. Do vn 1500 podają, że 100/90 to norma.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A gdzie można kupić takie Dunlop K81 ? 4.10-19" lub bardzo podobne /np. 4.00 - 19"/. Szukałem przed chwilą w necie ale nie znalazłem. Są podobne K82 ale to 18". K81 19" znalazłem w Stanach za ok. 70 dolców, ale może jest jakiś krajowy diler? Ktoś zna? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 CześćDunlop F 24 - 110/90 - znalazłem tutaj:http://sklep.intermotors.pl/tow.php?indeks..._id=PL&search=#Info o K 81 mam z folderu reklamowego Dunlopa, że w ogóle coś takiego jest dostępne.Rzeczywiście, w necie nie widzę.Chyba żeby "analogowo" się z nimi skontaktować: Dunlop w Polsce: Goodyear Dunlop Tires Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 212a 02-486 Warszawa Tel.: (48 22) 571 59 00 Fax.: (48 22) 571 59 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Avon produkuje 120-ke. http://www.avon-tyres.co.uk/motorcycle/?pa...=showspecs&id=2Jest to chyba rozmiar dedykowany do HD v-rod'a. Ich 110-ka ( 110/90-19, model Venom ) ma w rzeczywistosci 120 mm szerokosci. http://www.avon-tyres.co.uk/motorcycle/?pa...=showspecs&id=1 Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Worriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dzienx, te Dunlopki K81 4.10-19 nadal mnie interesują, wyglądają bardzo klasycznie i są szerokie /chyba, bo z tymi rozmiarami to różnie bywa/. Dzwoniłem do tego Goodyear Dunlop Tires Polska w Warszawie ale oni dilują tylko z tymi, z którymi mają podpisane umowy, tak powiedziała miła pani w słuchawce. Znaczy się nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Podała mi adres jakiegoś dilera w moich stronach. W przyszłym tygodniu tam podjadę bo na razie inwentaryzacja. pzdr. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi