wild Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 MOC tylko poratuj mnie logiem sokola.. bo przemierzylam prawie caly net za nim i lipa... :icon_biggrin: a pasowaly by je na plecy dac zeby podkreslic klimacik.. :D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 postaram sie poszukac, ale obiecac nie moge... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nie musi byc duze- wstarczy by bylo czytelne- i tak musze zrobic nowe od podstaw.. a tu cos z polskiej motoryzacji..:icon_mrgreen:http://img440.imageshack.us/my.php?image=k...lkajunakeh6.jpg (a na plecy SFM..) chyba ze ktos zaproponuje ciekawe haslo.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Sam nie jestem fanem takich koszulek, ale Wild -> :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 big- dziekuje:) kolejna praca..http://img49.imageshack.us/my.php?image=kharleyoa7.jpg Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrula Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Witamw temacie koszulek z nadrukamimoże kogoś zainteresuje :): http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1615420 Poozdrówki :notworthy: Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Jendrula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wild a kiedy bedzie mozna zlozyc na takowa koszulke zamowienie :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wild a kiedy bedzie mozna zlozyc na takowa koszulke zamowienie icon_question.gificon_mrgreen.gif na gg sie dogadamy :Domowi sie szczegoly i takie tam.. :D jendrula- nie ladnie tak z konkurencja :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Potwierdzę -konkuręcja bardzo ładna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrula Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 na gg sie dogadamy :crossy:omowi sie szczegoly i takie tam.. :) jendrula- nie ladnie tak z konkurencja :flesje: Goska jakieś licho mnie podkusiło, ale trochę insza inszośc - inny styl inna technika - tylko temat pozostaje ten sam ;), mam nadzieję że się koleżanka mocno nie gniewa, Sukcesów życzę! Jendrus Chitrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) nie nie, nie gniewam sie :flesje:e tam.. :crossy: Goska Edytowane 28 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) odswiezam temat. otoz ost. gdy wywolywalam koszulke pioter_gpz, firma sie pomylila i zrobila mu nadruk na big starze niz na tej co mi dostarczyl.. wszystko fajnie... firmowa, nowka nie smigana :( gdyby nie byla za duza.. nie ma sensu w niej chodzic, bo widok raczej pocieszny, a ktos z was moglby odkupiuc. rozmiar : XXL motocykl K-750 szer. 267mm dl. 235mm logo KMZ na plecachszer/dl 84mm http://digart.img.digart.pl/data/img/65/33...load/782099.jpghttp://img404.imageshack.us/my.php?image=dsc00450er1.jpg nie mam zdjecia jak wyglada z przodu ta koszulka. (zostalo mi to jedno..) musicie wierzyc na slowo. cene ustala juz piotrek. Goska Edytowane 10 Czerwca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wild a czy ja sie doczekam na swoja koszulke?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 MOC a czy ty cos sie odezwales w tej sprawie ?:( Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No oczywiscie na GG przeciez rozmawialismy, tyle ze logo nie udalo mi sie zdobyc... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi