Belgu Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. *** ciach *** I to jest madra decyzja. Gratuluje! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam,jeśli mogę wypowiedzieć się na temat Magny - odradzam zdecydowanie. Byłem na etapie zakupu i do dziś wdzięczny jestem kilku kolegom (Adam M, shadok, Browarny, Barył, Prałat, Pawel - wiszę Wam dużego browara :) ), że naświetlili mi problem z tymi motorami i mam dziś Virago 1100 :buttrock: Tak więc Magna - a i owszem, ale za duuużo większe pieniądze - wyleczona z wad wrodzonych ... :evil: co masz na mmyśli mówiąc wyleczona z wad wrodzonych? chodzi ci o smarowanie? podobno w 85 poprawili smarowanie i przegrzewanie silnika, ale osobiście nie iem jak to jest. możesz wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 WitamNo właśnie. Jak to jest z tymi wadami a dokładnie ze smarowaniem? Czy roczniki ostatniego 10-ciolecia też cierpią na te przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi