Igor Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 TF - Tortilla Factory... na ul. Poznanskiej, prawie na skrzyzowaniu z Hoza. Knajpa jak knajpa ale uwaga - rachunki mogą spowodować ciężką chorobę serca lub rozstrój nerwowy albo obie dolegliwości łącznie :notworthy: . Nowy coś wie na ten temat.Co nie znaczy, że jakaś konsumpcja i omówienie bajkszoła nie byłoby wskazane ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no to się sytuacja zagęszcza, poczekam na wiadomości o imprezie wieczornej do targów.może jakiś tel kontaktowy by się pod kasami znaleść :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 chłopaki zróbcie pare fot motocykla z silnikiem jj2s x4 ciekawi mnie jak to w całości wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 może jakiś tel kontaktowy by się pod kasami znaleść :clap: Wymienimy sie za kilka dni... chłopaki zróbcie pare fot motocykla z silnikiem jj2s x4 ciekawi mnie jak to w całości wygląda eee tam... po co focik bike'a... mozemy go tobie przyniesc... chcesz? :buttrock: Knajpa jak knajpa ale uwaga - rachunki mogą spowodować ciężką chorobę serca lub rozstrój nerwowy albo obie dolegliwości łącznie icon_evil.gif . Nowy coś wie na ten temat.Co nie znaczy, że jakaś konsumpcja i omówienie bajkszoła nie byłoby wskazaneIgor... mozemy ewentualnie przeniesc spotkanko do Barylki na Mariensztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Mam być wyrocznią w temacie knajpy? Nieee, wyroczniość :icon_mrgreen: to domena Wojtasika :biggrin: .W Baryłce dawno nie byłem i nie znam aktualnego poziomu cen. Ale pamiętam, że to raczej niewielki lokal i jakieś reservation trzeba by zrobić chyba.W końcu demokrację mamy i niech większość decyduje, gdzie chce kasę tracić :icon_mrgreen: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Widze, że konkrety wypierają gdybanie - najwyższy czas zadeklarować dołączenie do szacownego grona :biggrin: BTW, w środku będzie straszny sajgon, a jeszcze każdy chce co innego zobaczyć - trzeba opracowac krótki plan awaryjny - godzinki i miejsca zbiórek anty-rozproszeniowych. Ustali się tuż przed lub tuż po wejściu. Ja jestem miejscowy więc chętnie potem jakaś knajpka. I może coś 'zamieszamy' co do miejsca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja chyba wypije piwko na kwaterze bo nie za bardzo uśmiecha mi się jeżdzenie po warszawie bez GPS ka. A kwaterę mam na peryferiach więc tym bardziej droga zawiła i nie chcę zabłądzić :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dzięki Emil :icon_rolleyes: Niestety na www Modeki nie widać by planowali udział w tej imprezie :smile: Chociaż jak wynika z tej stronki mają w planach udział w Mototargu który został odwołany. Więc może nie ma co sie przejmować tym co tam wypisują........ Modeka bedze jak najbardziej bo tak sie zlozylo ze jade na bike show z ich wystawką służbowo. Tak że mile widziane ,,sztuczny tłok'' i ogolne zainteresowanie stoiskiem tak zeby szefostwo widzialo ze cos robie! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Może skoczymy do Kampani Piwnej dla Warszawiaków to pewnie znane miejsce. Mieści się na starówce, klimat cos jak Czeska knajpa Ludowa. Ceny uważam za dość rozsądne a jedzenia alkoholu i nnego żarła duzy wybór. Tylko jedno ale, napewno trzeba by było zrobić rezerwację bo tam zawsze trochę ludzi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Może skoczymy do Kampani Piwnej dla Warszawiaków to pewnie znane miejsce. Mieści się na starówce, klimat cos jak Czeska knajpa Ludowa. Ceny uważam za dość rozsądne a jedzenia alkoholu i nnego żarła duzy wybór. Tylko jedno ale, napewno trzeba by było zrobić rezerwację bo tam zawsze trochę ludzi jest eee... a gdzie to to jest? szczerze to 1szy raz sie spotykam z ta nazwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja to przybęde za pomocą PKP, ponoć zniżka studencka obowiązuje. W sobote chyba bedzie niezły ruch ale co tam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 wiecie może ile $$/€€ wejściówka stoi ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amilka Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 CENY BILETÓW:normalny - 20 złotychulgowy - 10 złotych ( od 7 do 14 lat, studenci za okazaniem legitymacji)zbiorowe - grupy powyżej 20 osób - wcześniejsze zamówienia tel./fax 0-22-301-02-96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 CENY BILETÓW:normalny - 20 złotychulgowy - 10 złotych ( od 7 do 14 lat, studenci za okazaniem legitymacji)zbiorowe - grupy powyżej 20 osób - wcześniejsze zamówienia tel./fax 0-22-301-02-96hehe jak to dobrze byc studentem :flesje: do zobaczenia na torwarze :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 wy/my sie na sobote zmawiamy a w programie wyraznie napisane ( http://tiny.comm.pl/?0b ) ze najwiecej do ogladania bedzie w niedziele o 15.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi