hamir Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jesthttp://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html przy okazji, Wrocław i okolica jakiś klub posiadaczy Virago lub temu podobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 We Wroclawiu to odbywa sie gielda ale nie umiem okreslic dokladnie kiedy.Musisz sledzic prase moto. Podejrzewam jednak, ze tamta (Wroclaw) gielda ma duzobardziej regionalny (czytaj maly) zasieg. i tu sie mylisz :icon_rolleyes: wroclaw jest druga najwieksza gielda w PL, wieksza od warszawy i zdecydowanie wieksza od katowic, nawet zimowe sa przyzwoite, co do lodzi zimowej, to duzo sprzedajacych ja sobie odpuszcza, wiem cos o tym, bo od kilku lat smigam na bazary z moim Tata, bo on handluje skorami. Znam wiekszosc sprzedajacych :icon_twisted: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sluchajcie a sa Ukraincy z gratami do ruskow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sluchajcie a sa Ukraincy z gratami do ruskow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sluchajcie a bywali Ukraincy z gratami do ruskow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 sa, zawsze sa na wroclawiu, jest kilka stoisk z za wschodniej granicy Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 sa, zawsze sa na wroclawiu, jest kilka stoisk z za wschodniej granicy chodzi mi o tytulowy lodzki bazar :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jestem ograniczony czasowo bo na 14 do roboty, ale pewnikiem wpadnę rozejrzeć się za paroma częściami. Daleko nie mam to się wyrobię :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi