osmul Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 moto weteran jak co roku o tej porze odbedzie sie na hali sportowej.wszyscy ktorzy sa zainteresowani odsylam na strone http://www.motoweteranbazar.com/ pytam bo moze z kims nareszcie sie spotkam i poznam:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) bazarek bydgoska ekipa zwiedza a potem do lasu na Babozlot... :D poznasz mnie bo będę miał długi obiektyw i ładny aparat w dłoniach :rolleyes: Edytowane 2 Stycznia 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 poznasz mnie bo będę miał długi obiektyw i ładny aparat w dłoniach :D Romansie... hmm, co ty zamierzasz tam trzymac? :) a beda chyba wszyscy lokalesi, a i sporo przyjezdnych bab... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 uzgodnicie znak dla rozpoznania to sie ujawnimy... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja będę standardowo. Jak ktoś będzie autem i z motobazaru wpadnie na moment na babozlot to chętnie się przyłączę. Oczywiście odwdzięczę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 a gdzie jest babozlot????zupelnie nie wiem no wlasnie przydalby sie jakis znak szczegolny zeby sie rozpoznac, pogadac, czy cos takiego :rolleyes: Romans aparat mowisz, bardzo dobry znak zeby Cie rozpoznac :rolleyes: mysle ze nie bedzie ciezko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 a gdzie jest babozlot????zupelnie nie wiem poczytaj forum, skorzystaj o opcji szukaj i wszystko ci sie samo wyjasci :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wybieracie się na http://www.motoweteranbazar.com/ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ależ oczywiście - trzeba zakupić oponki, kaszczek itd...sezon się zbliża. a poza tym nam rzut beretem :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wybieracie się na http://www.motoweteranbazar.com/ ?? A ja mam pytanie czy warto? Bazar w Lodzi owszem jest znany ale wiosna / latemjest wielu wystawcow. Teraz jest zima... bazar w hali a wiec pewnie mniej wystawcow.Nie chcialbym jechac na darmo... zeby nie bylo jak rok temu w Warszawie gdzie gieldaw hali byla masakryczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Bazar jest na hali Expo, duża powierzchnia. Myśle żę będzie sporo akcesoriów. Wybieram się po kurtke i jakieś niewielkie dodatki do Draga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dla mnie za daleko, szkoda...Może ktoś wie, czy coś podobnego będzie bliżej? Wrocław, Zielona Góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dla mnie za daleko, szkoda...Może ktoś wie, czy coś podobnego będzie bliżej? Wrocław, Zielona Góra? We Wroclawiu to odbywa sie gielda ale nie umiem okreslic dokladnie kiedy.Musisz sledzic prase moto. Podejrzewam jednak, ze tamta (Wroclaw) gielda ma duzobardziej regionalny (czytaj maly) zasieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Chyba tak trzeba będzie.Tutaj /Żary, Żagań i okolice/ nie ma nic! Jak coś kupić, to wysyłkowo. A ja wolał bym jednak kask na głowę a kurtkę na grzbiet zarzucić przed zakupem. Jeszcze na dodatek namierzyłem piękną skórkę na moto w lumpeksie i mi ją ktoś zdmuchnął sprzed nosa! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 poczytaj forum, skorzystaj o opcji szukaj i wszystko ci sie samo wyjasci :) ok ok juz wszystko wiem :banghead: Dziekuje Etita:)ale nadal nie wiem czy umowiliscie sie na cos zeby sie rozpoznac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi