Magik8888 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Gnie to mało powiedziane ;) To PBR jeszcze droższe niż SUNSTAR ??? Jak patrzyłem na stronce motor-landu to jest wykres że niby stalowa wytrzymuje 35tyś. km a alu tylko 4 tyś. czy to naprawde aż taka różnica ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 alu zebatki tylko do crossa, gdzie waga odgrywa duze znaczenienasi spece enduro sie wypowiadali na ten temat i do enduro polecaja stal Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja swoja dr zrobilem juz 6 tys km od kad ja kupilem miala przed kupnem moim wymienieny caly napęd. Teraz zuzycie oceniam na jkaies 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) a jaki łańcuch najlepszy ?? D.I.D VAZRKEK TSUBAKIMGMOKINOI (miał ktoś styczność z tym łańcuchem ?? ) Który łańcuch polecacie ?? oczywiście do enduro i tylko O/X- ringowe. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Magik8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) a jaki łańcuch najlepszy ?? D.I.D VAZRKEK TSUBAKIMGMOKINOI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M289131(miał ktoś styczność z tym łańcuchem ?? ) Który łańcuch polecacie ?? oczywiście do enduro i tylko O/X- ringowe. Sorka za małą pomyłke w linku :icon_mrgreen: Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Magik8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Łańcuchy CZ Stosunek cena-jakość SUPER !! JA osobiscie mam DID ERt2 czy jakos tak złoty pokryty azotkiem tytanu (nie rdzewieje) Narazie spisuje się bardzo dobrze . Jednak cena .... Edytowane 2 Stycznia 2007 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 co do smarowania łańcucha x/o ring w motocyklu offroad to stwierdziłem że gdy smarowałem go tylko raz na jakiś czas delikatnie oliwką maszynową to zestaw wytrzymuje 2x dłużej , suchy łańcuch nie przyciąga kurzu/piasku .Napęd wystarczał na 1 rok bez podciągania motocykl ktm exc250 2T Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 co do smarowania łańcucha x/o ring w motocyklu offroad to stwierdziłem że gdy smarowałem go tylko raz na jakiś czas delikatnie oliwką maszynową to zestaw wytrzymuje 2x dłużej , suchy łańcuch nie przyciąga kurzu/piasku .Napęd wystarczał na 1 rok bez podciągania motocykl ktm exc250 2T Witam,Ile zjeździłeś napędów? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Witam,Ile zjeździłeś napędów? Pozdrawiam. 2 kmxem 4 ale bezoringowy, wymiana co pół roku (rok stał, czekałem na przednie lagi) Edytowane 2 Stycznia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 zauwazylem ze stara zebatka ktora jest w calkiem niezlym stanie ma z tylu wygrawerowane logo JT i ilosc zebow ma ona przelatane 3 tys , a ta nowsza nic nie ma - narazie zalozylem ta co na koniec lata mialem zdjeta. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi