wojtek-rr Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja mam Toyote Supre A jaki model :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 BMW i LPG no coś Ty czysta profanacja tak amerykany robią motory o kosmicznych pojemnościach no ale u nich galon paliwa kosztuje co u nas 1l Już niestety,nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A jaki model :icon_question: czerwony pewnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Diesel to do ciężarówki się nadaje :icon_mrgreen: Oszczędność LPG-->PB nie jest proporcjonalna do różnicy w cenie tych paliw ;) Kto jeździ dłużej ten wie, że LPG to też różne dodatkowe koszta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No racja, dochodzą przeglądy instalacji i inne :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Porządny nieźle zapierdalający Diesel "pije" minimum 12 Literków ........ :icon_mrgreen: Oczywiście, że nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Oczywiście, że nie :biggrin: No to daj przykład co to dla Ciebie "porządnie" zapierdalający Diesel :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mój ostatni disel,Iveco 500KM palił 38l/100km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No to daj przykład co to dla Ciebie "porządnie" zapierdalający Diesel :biggrin: Seat Ibiza Cupra - 160KM przy pełnym ogniu brała 9.1 litra, ale to już było ku*wa znęcanie się :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Seat Ibiza Cupra - 160KM przy pełnym ogniu brała 9.1 litra, ale to już było ku*wa znęcanie się :bigrazz: I to ma być porządnie "zapierdalający" Diesel!?!? ....... prosze Cię ..... ja mówie o czymś poważniejszym np. 3.0 z podwójną Turbiną 292 KM ...... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 I to ma być porządnie "zapierdalający" Diesel!?!? ....... prosze Cię ..... ja mówie o czymś poważniejszym np. 3.0 z podwójną Turbiną 292 KM ...... :icon_mrgreen: A ja myślałem, że mówimy o samochodach dla ludzi. Jeśli masz 200 tys. na takie BMW to gratuluję :clap: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ktoś tam pisał, że ludzie przed 18 chwalą się autami rodziców. No to będę jednym z nielicznych i pochwalę się swoim. Mam Omegę 2.5 TD po chipie na 170 - wykresik wrzucę jak zrobię sprzęgło, bo się cholibka trochę ślizga :D Tak od 1500 obr jak mu wcisnąć to do 4 tyś się ślizga :D Wyposażenie jest takie sobie, chciałbym więcej, no i nie chcę już tej okropnej skóry! Nigdy więcej, tylko welur! Wciąga sobie koło 9-10 l/100 km. Wygląda to tak: http://picasaweb.google.pl/Adrian.Wicijowski/Omega# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 I jeźdźisz tym legalnie? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie, teraz cały czas inwestuje, w tym miesiącu włożyłem ponad 1k (sprzęgło, wtryski, uszczelki nastawnika pompy wtryskowej), a lista jeszcze długa. Chcę sobie zrobić auto na 18, kiedy będę miał już prawko, aby móc jeździć i nie wkładać, więc picuję ją na cacuszko. Auto dostałem po rodzicach, w zamian mam mamie do wakacji odpalić jakąś Vectrę, żeby miała czym jeździć i mi już do Omegi nie wsiadała. Zbieram powoli części (maska, zderzaki, listwy, klapa bagażnika i reflektory) od Omegi B FL, aby odmłodzić swoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A ja myślałem, że mówimy o samochodach dla ludzi. Jeśli masz 200 tys. na takie BMW to gratuluję :clap: :notworthy: A to nie moje ...... to autko Żony ...... no i mówi o porządnie " zapierdalających" Dieslach bez względu na cenę wyjściową :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi