KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak jest :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Nie ma bata.Najladniej brzmi V 8-ka,tak samo jak w motocyklach V-2.Czyz nia jest to prawda? V8 brzmi pieknie ale przy V12 wymieka wszystko... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 V12 nie nadaje sie do normalnego użytku ...... mówie o "normalnym V12" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 V12 nie nadaje sie do normalnego użytku ...... mówie o "normalnym V12" :biggrin: jazda V12 5l 300KM BMW to bajka miałem testowałem ale spalanie koszmar w miescie delikatnie jeżdżąc 18l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 jazda V12 5l 300KM BMW to bajka miałem testowałem ale spalanie koszmar w miescie delikatnie jeżdżąc 18l To nie ma tragedii :bigrazz: ale nie ma co porównywać do hamerykańskich silników :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 jazda V12 5l 300KM BMW to bajka miałem testowałem ale spalanie koszmar w miescie delikatnie jeżdżąc 18l Trzeba było LPG......... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Trzeba było LPG......... :icon_mrgreen: BMW i LPG no coś Ty czysta profanacja To nie ma tragedii :bigrazz: ale nie ma co porównywać do hamerykańskich silników :icon_mrgreen: tak amerykany robią motory o kosmicznych pojemnościach no ale u nich galon paliwa kosztuje co u nas 1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 BMW i LPG no coś Ty czysta profanacja tak amerykany robią motory o kosmicznych pojemnościach no ale u nich galon paliwa kosztuje co u nas 1l Dobra sekwencje,ktora zaoszczedzi 30 czy 40zl na sto km,nie nazwalbym profanacja.Poza zaoszczedzona kasa nie czuc zadnych roznic w jezdzie.Zalozylem instalacje kilka m-cy temu a powinienem wiele lat temu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Też sie nad tym zastanawiam, wcześniej mało śmigałem ale ostatnio wydaje miesięcznie minimum 700 PLN na Pb95 a śmigając na Gazie bym wydawał z 200-300 PLN mniej :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) W miescie i przy pałowaniu auto zżera mi 6l ropy na 100km.....nie wyrabiam na niego, wiec łącze sie z Wami w bólu.......... :icon_twisted: :biggrin: Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ach te niedobre diesle... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ach te niedobre diesle... :icon_mrgreen: Czymu? :biggrin: Piękna sprawa cisnąć i lać średnio 7-7,5/100 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Czymu? :biggrin: Piękna sprawa cisnąć i lać średnio 7-7,5/100 :lalag: Porządny nieźle zapierdalający Diesel "pije" minimum 12 Literków ........ :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) W miescie i przy pałowaniu auto zżera mi 6l ropy na 100km.....nie wyrabiam na niego, wiec łącze sie z Wami w bólu.......... :icon_twisted: :biggrin: Zzera 6l ropy przy PALOWANIU :clap: To my sie laczymy w bolu z Toba :icon_razz: Edytowane 23 Stycznia 2010 przez boom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicol Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja mam Toyote Supre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi