Monia:) Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kolejna bzdura jest to, ze osoby zaczynajace swoja przygoda z motocyklami (od kategorii A) kupuja 125 czy 250. Powiedz mi ile znasz takich osob? Ja z forum to tylko Monie chyba. I nie pisz tutaj o wszystkich sprzetach typu MZ, simson itd., ktorymi sie jezdzi dookola stodoly bez stresu, ze zaraz spotkasz sie z policja. Kosa, jak milo ze mnie pamietasz..... :D to chyba przez te ostra wymiane zdan :smile: niniejszym oswiadczam, ze po jednym sezonie zamienilam Honde CBR 125 na Bandita 400. I jeszcze jedno... koniecznie jade na tor Poznan, bo nie zawsze zakret jest dla mnie latwa sprawa (nawet po 125).pozdrawiam Czarna Perle :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Takie moje zdanie, ale przede wszystkim zdrowy rozsądek Pozdrawiamtitto Jak byś się kierował TYLKO zdrowym rozsądkiem to byś nie kupował motocykla. A jak słyszę hasło, eR One na pierwsze moto to już widzę że gość nie ma NIC wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jak byś się kierował TYLKO zdrowym rozsądkiem to byś nie kupował motocykla. A jak słyszę hasło, eR One na pierwsze moto to już widzę że gość nie ma NIC wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. nie przesadzjamy r1 a sv to jak porownać poloneza i malego fiata!ja napisalem swoje zdanie polecam jedne z wymienionych przemnie motorków Zbycho znam ludzi ktorzy jako 1 moto kupili r1 i jezdza do dzisiaj ale znam i takich co kupili i juz sa w piasku wiec zalezy to od czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Ok kupiłem tego SV i powiem tylko ze jest jedwabisty :icon_razz:Wiem że GS 500 itp jest dobry na pierwsze moto ale ja mam 30 lat i waże 100 kg. więc bym wyglądał jak na motorynce...Jak pojeżdże więcej to i wiecej napiszę narazie jestem zachwycony, pewnie tak jak karzdy kto kupi pierwszy motor ;-) Edytowane 9 Marca 2007 przez Tifosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi