BASSRIDE Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 im dłużej czytam forum i się nad tym wszystkim zastanawiam, tym bardziej sie przekonuje ze chyba nie istnieje motocykl jakiego szukam.Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zakup 2 maszyn (tylko kogo na to stać?) 1. jakaś popierdułka na miasto = i tu mam wiele wachań i rozbierzności. Kieszeń i rozum podpowadają mi ze najlepszy będzie jakiś skuterek - małe spalanie, przeciska sie w korkach. A serrce i "duma" :P pragna czegoś więcej, np DR BIG 800, fajny potworek o ciekawej mimo upływu lat stylistyce 2. II moto to jakiś cross lub hard enduro. Najlepiej wspominam moją yamaszkę yz 250, Jednak 2T to jest to! Pamietam ze jak siedziałem na ktm exc 4T mojego kumpla to wcale mi sie tak ta jazda nie podobała, miałem wrażenie, jakbym jechał czołgiem. Ale to było tylko pierwsze wrażenie z kilkuminutowej jazdy, być może mylne. Jak zwykle wszystko rozbija się o kase A moze jednak dpzbieram jeszcze kasy i poszukam jakiejs huski 410 lub 600 po 2000 roku (z pompą oleju) Przyznaje ze mam juz mętlik w głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Może jakąś opcją będzie zakup porządnego enduro i do tego kół supermoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A nie interesuje Cię któraś z 2T Husqi-250 czy 360?Jesteś przekonany że chcesz sobie brać na kark koniecznie 4T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASSRIDE Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 coraz bardziej skłaniam sie do 2T, zawsze na takich jeździłem i na prawde kocham te sprzęty.. a na miasto moze kupie sobie jakąś popierdułkę - skutermam auto, ale dostaję pierdolca stojąc codziennie w korkach, a takim bzyczkiem przecisne się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi