Litrus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ogladnijcie :biggrin:http://video.google.pl/videoplay?docid=-85...=ducati+monsterJak dla mnie niesamowity gosc, w jakim stylu zeskoczyl z Potwora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie no naprawde niesamowity gość :D motorek opanowany w 100% ;) jaka płynność tego co robi, zero zawachania, absolutnie w 100% pewny tego co robi ;) nom i motorek ma wypasiony ;) pozdrawiam i polecam tn filmik, bo jest naprawde kozacki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 jusz to widzialem ale warto obejrzec jescze raz :D Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak dla mnie niesamowity gosc, w jakim stylu zeskoczyl z Potwora :DZaiste ten zeskok też zrobił na mnie wrażenie - perfekcja. Ciekaw jestem ile razy się wyłożył zanim udała mu się ta sztuka....:DPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 wsiada na tego Monstera to mam wrazenie jak by wazyl z 50 kg :)Moze cos wiecej powiedza uzytkownicy tego Ducati ? Probowal ktos na "tym" poszalec ? :)PS:W okolicach swoszowic/zakopianka widzialem fajne Ducati MOnster ... chyba czarny ... czy to ktos z forum ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Litrus - zapytaj o to w temacie z DUCATI, tam znajdziesz odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jeździ dobrze, motor wyczuty, tricki opanowane, ale mi się nie podoba film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Filmik juz stary i oglądany przezemnie juz kilkadziesiąt razy ale ciągle robi wielkie wrazenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi