capon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam, Na samym początku linki : CARVER - strona producenta carver w TopGear Fajne to urządzenie. Ciekawi mnie tylko jedna istotna sprawa. chodzi mianowicie o przeciwskręt. Czy w przypadku tej maszyny ma zastosowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 widoczność w zakrętach musi być zajebista :clap: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wszystko fajnie cacy, ale patrzyliście ile to kosztuje :icon_question: . Najbliższy dystrybutor jest za naszą zachodznią granicą, a cena tego cack u niego to prawie 35tys. Euro. Nie ma co to sprzęt dla tych, których pieniądze nie grają większej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 "Odwrócony Velorex" :biggrin: z nowoczesną techniką;Fajnie się "składa" w zakrętach - tylny zawias jest bynajmniej ciekawy :flesje: Jestem ciekaw jakby się tym jechało po "Bieszczadzkich pętelkach" ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może jest to propozycja dla kogoś kto chce kupić sobie Gold Winga. Kasa większa, ale przyjemnośc zapewne też nieporównywalna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie jest to pojazd dla osób cierpiących na klaustrofobię, od samego patrzenia robi mi się ciasno i duszno :) . Nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi