lechu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 .... bo marzenia sa do spelnienia :P. Gratuluje ;) Blotnistych drog, stromych podjazdow i gumowych drzew zycze :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratuluje ! Tylko te opony takie jakieś :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 piasekt ty sie musisz czepiac ? nawet opon hehe Gratulacje spoko sprzetu fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gratulacje ! Ale ja bym to sprzedal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Ale ja bym to sprzedal ;) Hm.... prezent to prezent - sprzedawać nie można :evil: Tylko te opony takie jakieś :/ a oponki w sam raz na asfalcik - muszę się też trochę do ruchu miejskiego przyzwyczajać - bo kto wie co znajdę za rok pod choinką ;) :) Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Banitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 kto wie co znajdę za rok pod choinką To było zachłanne ;) Co do opon: najlepiej zmnienić na jakieś opony enduro (takie jak zakłada się w seryjnych wersjach enduro, np w DT-R). Miękka kosteczka - w terenie napewno lepsza niż te obecne, a na asfalcie też daje świetnie radę. Przejeździłem na seryjnych oponach w DT 8000 km więc co nieco wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi