gajoss Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 gratuluję :flesje: szerokiej drogi i bezawaryjnej eksploatacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Spoko maszyna chociaz ja bym sobie opone z przodu wymienil na enduro , ja tak mialem przez swoja ze latalem po calej drodze . :notworthy: :) :D :cool: :) ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zobacz jaki zalecają olej, ale najczęściej jest to 10W/40 np. Motul Transoil. Widać zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 gratulacje gratulacje , a brudna to ona musi byc :flesje: to dodaje uroku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Sendzina ładna ja taka troche w gorszym stanie (malowanie) kupilem za 1700 potem wpakowalem kolo 900 zł awarje no ale dlogo mi sluzyla i teraz nalezy ona do scooby_bp no i oczywiscie na twoim miejscu zalozyl bym jakis kit na 80cm malossiego dal duze osiagi w mojej sendzie z tego co pamietam to zeby wlac olej to pod gaźnikiem lub obok niego powinien byc czarny korek taki wykrecany :biggrin: olej 10W/40 na takim przynajmniej ja latalem i bylo git gratulacje :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 hehe, no gratulacje :D fajny jest ładny :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gratuluje naprawde widac ze sprzęt bardzo zadbany i szanowany . Niech ci długo służy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi