qba Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak chcesz o ttr postukac to jestem gotow :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item151956124_yamah...ana_warto_.html Tu masz fajną ttr-ke i nawet ci troche kasy zostanie :biggrin: Tylko nie wiem skąd koleś te 60 KM wytrzasnął. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item151956124_yamah...ana_warto_.html Tu masz fajną ttr-ke i nawet ci troche kasy zostanie :buttrock: Tylko nie wiem skąd koleś te 60 KM wytrzasnął. moim zdanie nie bardzo sie sprawdzi na moje oko będzie sie siedziało jak na kozie :biggrin: ale sadze tak tylko na oko nigdy nie jeździłem ttr-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 a tam jak na kozie,normalna pozycja,jak w każdym enduro,tyle że tutaj ma mniejsze,normalne opony zamiast kostek ;) Zresztą wiadomo że przed kupnem sie kajtnie na moto i sam stwierdzi czy wygodnie czy nie,na oko nie ma co oceniać ze zdjęć. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tez zwrocilem na nia uwage ;] na oko (hehe) to normalnie wyglada, ale narazie sie musze pozbyc mojej pierdziawki. A oplacaloby sie pojechac po taki sprzet do helmutow? Zalerzaloby mi, zeby sprzet mial udokumentowana przeszlosc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 e helmuty teraz to tez niezle kretacze, wiec nie napalaj sie ze tam to za pol ceny kipisz konia w stanie "jak nowy" Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie chodzi mi za pol ceny :) zalezy mi na tym, zeby mial udokumentowana przeszlosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ejo nitomen te helmuty to co to... nie słyszałem jeszcze o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ejo nitomen te helmuty to co to... nie słyszałem jeszcze o tymNitromen ma racje, teraz Helmuty też się wycwaniły przy sprzedaży a najgorsze jest to, że oni rok rejestracji uważają za rok produkcji i nie dasz rady im tego wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hmmm czyli raczej malo oplacalne to moze byc.To moze przez jakis komis w kraju czy cos? Zeby miec jaka kolwiek gwarancje ze po pierwszej jezdzie wroce na motorze, a nie z motorem w worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hmmm czyli raczej malo oplacalne to moze byc.To moze przez jakis komis w kraju czy cos? Zeby miec jaka kolwiek gwarancje ze po pierwszej jezdzie wroce na motorze, a nie z motorem w worku.Nie ważne skąd. Ważne, żebyś dokładnie obejrzał przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A na co mozna zwrocic uwage w takiej TTR? Jest cos na co szczegolnie chorują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak przednia lampa bedzie nieoryginalna to nie masz co sie martwic bo to jest bolączka ttr - odpadające lampy i liczniki :) Na każdym elemencie masz rok produkcji, plastiki wyprodukowane przez acerbis. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 No faktycznie,licznik jest coś kiepsko zamocowany,mi już dawno się jakiś tam plastik podtrzymujący złamał ale jak do tej pory trzyma mi się na sprężynce czymś tam przywiązany :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi