micza 125 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Potrzebuje na dniach kupić kask, taki raczej z niższej półki np. AGV K-series, AGV GP-1, Lazer Vertigo itp, na allegro można to spokojnie dostać tak do 500zł (GP-1 nawet za 299zł) tylko, że ja nie mam czasu żeby czekać na paczke, musze mieć to do 24 grudnia, może ktoś widział w jakimś sklepie w Poznaniu lub najbliższej okolicy jakiś z tych kasków w rozsądnej (a'la allegrowej) cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Intermotors na Druskiennickiej maja kaski AGV, a jako, ze koniec roku sie zbliza moze wynegocjujesz jakas niska cene. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 No mają teraz promocje ale wiadomo nie każdy kolor nie każdy rozmiar(w każdym razie nie butów Alpinestars ale pewnie z kaskami podobnie).AGV GP1 w promocji jest za 260zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Heh, promocja to już historia, ale chyba coś tam sobie wybiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Poszukaj jeszcze w rapidzie na Milczańskiej. Może cos wybierzesz, sprzedają tam Cabergi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dorwałem fajanego agv w ciekawym malowaniu za dobre pieniądze w intermotors... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi