czarczi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) kurde zajebisty sprzet moj tato chce kupic cos w tym stylu na poczatku stycznia i tez powoli sie zaczynam rozgladac za dobra oferta , z tym ze moj bedzie nowy ;] Edytowane 19 Grudnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Gratuluje ta 450 jest mocniejsza od raptora 660 i jest praktycznie bezawaryjna, za to trzeba o nia dbac jak o wyczyna bo jest bardziej wykrecona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Gratuluje, fajna furka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 :banghead: fajny GRATKI :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 świetny sprzęt :icon_biggrin: Gratuluje wyboru :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ...to jest to....fajowe.....tylko ostrożnie proszę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) dobra juz skonczcie z tymi gratulacjami bo to nie ma sensu. Zaraz post bediz emaił 7 stron z czego 95 % to gratuluje /gratki :crossy: :wink: pzdr Edytowane 19 Grudnia 2006 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Gratulacje.Dla amatora lepsza by była 660 lub 700 bo o 450 trzeba dbać jak o WRke. W wiekszych moc jest podobna ale są praktycznie bez obsługowe a przebiegi liczy sie nie w mth tylko w tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 fajna maszynka, gratuluję! :biggrin: nigdy co prawda nie jeździłem quadem ale fajnie, że w końcu pojawia się temat trochę inny niż to ciągłe "co wybrać?", albo "co jest lepsze?" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki, dzięki PS Masz jeszcze tamta DT czy sprzedalesNarazie nie sprzedałem, ale myślę, że na wakacje pójdzie w ludzi. Nawyków za bardzo nie musiałem się pozbywać, a jeśli to nie było to trudne. kurde zajebisty sprzet moj tato chce kupic cos w tym stylu na poczatku stycznia i tez powoli sie zaczynam rozgladac za dobra oferta , z tym ze moj bedzie nowy ;]Tylko nie kup chińczyka!PS. Ile chcesz za ktm'a? Dla amatora lepsza by była 660 lub 700 bo o 450 trzeba dbać jak o WRke.Amatora? Od amatora to już dawno odjechałem. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kuba9449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 a tak przy okazji.. to kto kupił ? :) dostales od rodziców czy raczej tata sobie kupił ? ;) quadzik spoko. jak bede mieć kiedys forsy jak lodu to na pewno kupie.. ale jak narazie wydaje mi sie ze to przedewszystkim dla bogaczy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Mikołaj mi kupił, ale garażowanie za drogie i przyniusł mi wcześniej xDTata ma swojego, podobnie jak i mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 heh zmotoryzowaną masz rodzine :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ha, sie gra sie ma... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Gratuluje Pana Quada aby sie dobrze ukladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi