darekm22 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ]mam pytanie oddałem wał do regeneracji wymiana korby <honda cr 125>i gosc dzwoni ze jedna strona walu jest ok a druga wchodzi za lekko niewiem czy ryzykowac załozyc taki wał czy cos z nim zrobic jak miał ktos taki przypadek to jak go rozwiazac DZIEKI Z GORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Po co zakladales ten sam temat w 2 postach :biggrin: A co do walu to bym nie ryzykowal i jednak cos bym z nim zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Nie bardzo do konca nie wiem o co chodzi... Jedna z stron wchodzi zbyt latwo na ten duzy sworzen tak?? Czy jedna z stron wchodzi zbyt lekko do lozyska?? Chyba zdaje mi sie ze na ten sworzen, bo tylko wal oddal do remontu. Nie mam pojecia co w tym przypadku zrobic... Edytowane 18 Grudnia 2006 przez rzemyk90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja miałem podobnie-tylko że mi jedo łorzysko wchodziło na wł bez problemu i miałem luzy pomiędzy-i oddałem do napawania. zapłaciłem 100 ale ładnie zrobili a;e u ciebie wezmą mniej bo mniej napawać będą musieli.jak oddajesz wał do regeneracji to kupiłeś nową korbę nie?? a zestawie dają wszystko-łorzyska korbe i jeszcze to coś co łaczy wał i na nim jest korbowód-a jak to jest nowe to nie powinno łatwo wchodzić!-ale można napawać-wiem gdzie to robią ale w warszawie-to zalerzy jak daleko mieszkasz.albo zadzwoń i sie spytaj czy możesz im wysłać a oni zrobią i odeślą jak by co to mam do nich numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 czeeee (...) łorzyska korbe i jeszcze to coś co łaczy wał i na nim jest korbowód-(..) To cos to sworzeń :wink: Ja bym tego nie napawał tylko oddał do chromowania technicznego - IMO w przeciwienstwie do spawania nie ingerujemy w strukture wału . herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Chromowanie techniczne jest chyba najlepszym rozwiązaniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 w bydgoszczy i poznaniu są zaklady ktore zajmują sie tego typu rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi