Andi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 siemka szukam pomyslu i rozwiazanie na zawieszenie do mojego nowego projektu draga ala Icemana jak wiadomo gotowe to koszt 3000 Euro . czy moze ktos spotkal sie z zastosowaniem zawieszenia USD od GSX-R 1000 lub od R1 lacznie z uzyciem zaciskow . felga przednia bedzie 3.5x18 lub 4x18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam. weź w łapy swiat motocykli nr 12/2006r. Poczytaj o zawieszeniach - dobry artykuł. Tez miałem zmieniac w magnie ale odpusciłem. Jedyne co bym zyskał na takim zawiasie to lepsze hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ale mi nie chodzi o wlasciwosci jezdne tylko o zawieszenie pod styl motocykla i tu musi byc opcja zawieszenia USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 i tu musi byc opcja zawieszenia USDhttp://allegro.pl/item145893118_zawieszeni...ani_chrom_.htmlTutaj jest jakies USD, no i nie 3 tys. euro :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 zawieszenie super ale ta cena kosmos ja szukam jakiegos tanszego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Znajomy zamontowal przednia zawieche USD od Maraudera do Intrudera 1400. Koszt okolo 1k zl-oczywiscie uzywka. Jesli chodzi o wyglad, to w ogóle mi sie to nie spodobalo, ale wlasciwosci jezdne zmieniły sie na duży plus. Duza tarcza Maraudera rowniez poprawila skutecznosc hamowania, a mozna jeszcze zamontowac drugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Znajomy do swojego draga zmotał zawieszenie własnie og GSXR 1100. Wsadził całość razem z kołem, tarczami i zaciskami. Pewnie by to tanio sprzedał bo ostatnio wywalił USP i wsadził klasyczne amortyzatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 a pod jaka rame to dopasowal?? i jaki kat glowki ramy ??i jakie polki zastosowal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 a pod jaka rame to dopasowal?? i jaki kat glowki ramy ??i jakie polki zastosowal?? Rama robiona w Polsce pod napęd H-D Evo, kąt główki bliżej (mi) nie znany a półki rękodzieło (wyfrezowane z aluminium). Pewnie przed świętami będe z nim rozmawiał jak nie zapomnę to sie go zapytam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 spytaj o te polki ja szukam kogos kto dorobi mi polki takie jak ma Iceman walza pod rury usd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Witam znajomy do przerobki na HD 1200 wykozystal zawieszenie od zx12r calos lacznie z hamulcami. PS. 10 min temu skonczylem wyciagac silnik z drugiego warriora. Teraz stoja sobie oba silniki osobno.Poszlo nawet nie zle niecale 3 godziny:) Edytowane 18 Grudnia 2006 przez intruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi