Skocz do zawartości

sport motocyklowy

aina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co... mialem nadzieje, ze w nadchodzacym sezonie odwiedze Poznan i sobie pojezdze... ale po obejrzeniu kilku filmikow to juz nie chce... lekko mowiac jestem w szoku...to nie jest taka sobie jazda... to jest zapiepszanie... az strach wyjechac dla nowizjusza...

Wiecie co... mialem nadzieje, ze w nadchodzacym sezonie odwiedze Poznan i sobie pojezdze... ale po obejrzeniu kilku filmikow to juz nie chce... lekko mowiac jestem w szoku...to nie jest taka sobie jazda... to jest zapiepszanie... az strach wyjechac dla nowizjusza...
Dlatego na pierwszy raz warto się trochę wykaszleć i pojechać na trening Grandysa. Po pierwsze primo w grupie C (dla amatorów) jest podział na podgrupy i każda z podgrup ma opiekuna/instruktora, po secundo nie ma tłoku na torze, przez co poziom bezpieczeństwa jest wyższy. No ale gwarancji że się nie wyjebiesz nikt Ci nie da :)

Luboń.

Ja też Luboń :lalag:

ale dales Fat! :crossy: :crossy: :lalag:

ja znam lepsza droge i nawet przez rondo nie trzeba jechac :lalag:

No Ty to masz naprawdę skomplikowaną drogę, musisz jechać aż cały czas prosto :biggrin:

Wylatujesz na Dąbrowskiego, jedziesz troche szybciej niż pozwalają przepisy i w 4 minuty jesteś :crossy: :biggrin: :lalag:

Edytowane przez Kuba 89

jedziesz troche szybciej niż pozwalają przepisy :icon_razz: :biggrin: :biggrin:

jak mozesz? ja jezdze zgodnie z przepisami :bigrazz:

jak myslicie co jest ważniejsz szybkość czy umiejętności ...

mysle ze samo pytanie jest zle postawione - szybkosc na torze jest pochodna umiejetnosci. bez umiejetnosci pojedziesz szybko ale tylko do pierwszego zakretu :biggrin: