pozdro600 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jadę najpierw Głogowską, później skręcam w Fabianowo, Wołczyńską, a dalej to już prosto, Malwową. Aha, najważniejsze - za rondem w prawo!zapomniales ze pozniej pierwsza w prawo i do konca prosto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a jak jest z cenami. placi sie za godzinke , czy od X do X, czy do pierwszego slizgu??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a jak jest z cenami. placi sie za godzinke , czy od X do X, czy do pierwszego slizgu??? pzdr Witam kolege z okolic. Mam nadzieje ze powiekszy sie ekipa z podkarpacia i bedzie z kim smigac na tor... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wiecie co... mialem nadzieje, ze w nadchodzacym sezonie odwiedze Poznan i sobie pojezdze... ale po obejrzeniu kilku filmikow to juz nie chce... lekko mowiac jestem w szoku...to nie jest taka sobie jazda... to jest zapiepszanie... az strach wyjechac dla nowizjusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wiecie co... mialem nadzieje, ze w nadchodzacym sezonie odwiedze Poznan i sobie pojezdze... ale po obejrzeniu kilku filmikow to juz nie chce... lekko mowiac jestem w szoku...to nie jest taka sobie jazda... to jest zapiepszanie... az strach wyjechac dla nowizjusza... Dlatego na pierwszy raz warto się trochę wykaszleć i pojechać na trening Grandysa. Po pierwsze primo w grupie C (dla amatorów) jest podział na podgrupy i każda z podgrup ma opiekuna/instruktora, po secundo nie ma tłoku na torze, przez co poziom bezpieczeństwa jest wyższy. No ale gwarancji że się nie wyjebiesz nikt Ci nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Luboń. Ja też Luboń :lalag: ale dales Fat! :crossy: :crossy: :lalag: ja znam lepsza droge i nawet przez rondo nie trzeba jechac :lalag: No Ty to masz naprawdę skomplikowaną drogę, musisz jechać aż cały czas prosto :biggrin: Wylatujesz na Dąbrowskiego, jedziesz troche szybciej niż pozwalają przepisy i w 4 minuty jesteś :crossy: :biggrin: :lalag: Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 jedziesz troche szybciej niż pozwalają przepisy :icon_razz: :biggrin: :biggrin: jak mozesz? ja jezdze zgodnie z przepisami :bigrazz: jak myslicie co jest ważniejsz szybkość czy umiejętności ... mysle ze samo pytanie jest zle postawione - szybkosc na torze jest pochodna umiejetnosci. bez umiejetnosci pojedziesz szybko ale tylko do pierwszego zakretu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi