KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jade w Piątek, ale nie wiem czy do Soboty czy do Niedzieli. Syn ma urodziny w Niedziele a żona chce robić imprezke w Sobote ................... co by mi ułatwić życie :icon_rolleyes: Zobaczymy :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jade w Piątek, ale nie wiem czy do Soboty czy do Niedzieli. Syn ma urodziny w Niedziele a żona chce robić imprezke w Sobote ................... co by mi ułatwić życie :eek: ZobaczymyZona powinna byc lepszym strategiem.. jesli pusci Cie na ten wyjazd, to statystycznie ma niewielkie szanse, ze pojawisz sie w sobote na w/w urodzinach :clap:Namow ja na urodziny w niedziele. Jesli sie zgodzi, to Twoj powrot na czas jest calkiem realny; jesli sie nie zgodzi, to potem bedziesz mogl powiedziec, ze przeciez ostrzegales.. :D Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Będąc dziś przejazdem w Toruniu odwiedziłem fort. Fajnie jest ;). Kto był w prawdziwym wojsku to będzie miał okazję powspominać ;). Nie chcę straszyć ani zniechęcać :clap: ale:- małe pokoje nie mają okien (okna przysługują dopiero od 3-osobowych :D )- w mieszkalnej części fortu jest zakaz palenia (tak przynajmniej mi się wydaje, sądząc po znakach na ścianach)- jest "świetlica" z telewizorem- sanitariaty na korytarzu, jeden jednoosobowy i jeden wieloosobowy (ale prysznice i kible z drzwiami :) ) czyli wojskowy standard- wewnątrz starych murów było dziś chłodnawo ale w pokojach są elektryczne grzejniki.Reasumując - zapowiada się przyjemnie :eek: .pzdr Edytowane 9 Marca 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ... w piątek ... dla jasności ... full żarcie ... full pościel (krochmal i te rzeczy) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 - w mieszkalnej części fortu jest zakaz palenia (tak przynajmniej mi się wydaje, sądząc po znakach na ścianach)Jak to w PL, niewielu sie zakazami przejmowalo ;) .. ale jako niepalacy wolalbym zeby jednak tym razem bylo inaczej :evil: - sanitariaty na korytarzu, jeden jednoosobowy i jeden wieloosobowy (ale prysznice i kible z drzwiami :icon_razz: ) czyli wojskowy standardSanitariatow bylo wiecej, ale nie wiem czy czegos nie przebudowali - bo caly czas walcza.. WC byly na poziomie 0 i -1 (ale te drugie dla hmm.. hardcore'owcow :buttrock:) - wewnątrz starych murów było dziś chłodnawo ale w pokojach są elektryczne grzejniki.Tam zawsze jest chlodnawo - taki typ budowli. I tony ziemi nad glowami na dodatek. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 bydzia jutro kontrolnie wpadnie ok 12:00, porobić strzałki do i z powrotem :evil: ps. jest jakię inne niż prawdziwe wojsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 WC byly na poziomie 0 i -1 (ale te drugie dla hmm.. hardcore'owcow :banghead:) Te na -1 są w remoncie. Kafelki, kraniki, dywaniki. Ciekawe, czy zdążą na nasz przyjazd.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 mam zla wiadomosc - akurat w ten weekend bedzie zjazd na studiach. Wszyscy ktorzy chca sie ze mna spotkac proszeni sa o przyjazd w piatek przez 20nieeeeeeeee ... Misiu - jak możesz ... Misiu ja Cię proszę ... na wagary idź ... Misiaczku !!! Znajdą się dla mnie i Oleśki dwa miejsca ? Bo w wypełnianiu tabelek z linków jestem noga ... full wypas jeśli można ... jeśli nie to sobie poradzę.... najwyżej Czerwone Kozaki będą narzekać, bo straaaasznie chrapię ... ale wolalbym z Wami wszystkimi ... tradycyjnie ... w zbioróweczce ... i na klaśnięcie zmiana ... są chętni ? :banghead: mam zla wiadomosc - akurat w ten weekend bedzie zjazd na studiach. Wszyscy ktorzy chca sie ze mna spotkac proszeni sa o przyjazd w piatek przez 20nieeeeeeeee ... Misiu - jak możesz ... Misiu ja Cię proszę ... na wagary idź ... Misiaczku !!! Znajdą się dla mnie i Oleśki dwa miejsca ? Bo w wypełnianiu tabelek z linków jestem noga ... full wypas jeśli można ... jeśli nie to sobie poradzę.... najwyżej Czerwone Kozaki będą narzekać, bo straaaasznie chrapię ... ale wolalbym z Wami wszystkimi ... tradycyjnie ... w zbioróweczce ... i na klaśnięcie zmiana ... są chętni ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Znajdą się dla mnie i Oleśki dwa miejsca ? Bo w wypełnianiu tabelek z linków jestem noga ... full wypas jeśli można (..) ale wolalbym z Wami wszystkimi ... tradycyjnie ... w zbioróweczceMiejsc na salach ogolnych jest na zapas, wiec mozecie spokojnie przyjezdzac. Jesli chcecie luksusow, to sa jeszcze 3-ki jakies wolne, i 1-ki.. musisz zadzwonic i zarezerwowac.A na liste sie wpisz, to nic trudnego.. klikaj link, a potem na samym dole strony kolejny do forumularza zgloszeniowego Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jakoś nie mam siły się przebijać przez strony... :clap: . W każdym bądź razie potwierdzam swoją obecność +1 i ze smutkiem zawiadamiam, że jadę puszką... :P W związku ze związkiem mogę kogoś zabrać ze stolicy. Odwieźć oczywiście też, o ile się dopasuje do godziny wyjazdu... :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja + PikPok. Od piątku do niedzieli.(Sala miała być zmieniona-z ogólnej, zarezerwowalismy jedynke.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (Sala miała być zmieniona-z ogólnej, zarezerwowalismy jedynke.)Tez sie ciesze :icon_mrgreen: :)Ew. zmiana w papierach zostala uznana za nieistotny szczegol, i niepotrzebna strate pary :rolleyes: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Witam :buttrock: Sądząc z tego co jest napisane można jeszcze dojechać powtarzam pytanie/było na forum E.K.G./czy ktoś z Ziemi Obiecanej wybiera się.Może dwa moto by sie dołączyło :lalag: :crossy: Pozdro.Nie wiem czy to takie ważne ;) ale prognoza na weekend 23-25.03 od -1 do + 4 nie jest dobrze wszyscy licza :wink: na nie sprawdzalnośc prognoz pogody.Pozdrowienia dla all 4-umowiczów. :notworthy: :notworthy: O.K/. bedzie super i widzę trochę bractwa z zakończenia z Borek/???????????? Edytowane 11 Marca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Do imprezy jeszcze dwa tygodnie... nie ma co prognozować pogody. Poza tym było dzwonione i ma być ładnie... Gererda się spytaj :notworthy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 JarekG: dam rade jeszcze sie zalapac na jakies miejsce? PT-ND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi