aina Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Znalazłam motocykl który strasznie mi się podoba wygląda kosmicznie niski ja jestem niska wiec ok :clap: ale jest jest jeden kłopot to jest automatic :) pozdrawiam http://www.scigacze.net/infopage.php?id=190 Edytowane 17 Grudnia 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 1) Nie ten dział :) 2) Sama mówiłaś, że zaczniesz od czegoś małego 125 lub 250 max . Lepiej skup się na tych pojemnościach (tzn. szukaj jakiegoś motocykla w tym przedziale pojemności) 3) Taki sobie ten motocykl;p Określe go jako 'dziwny' ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Znalazłam motocykl który strasznie mi się podoba wygląda kosmicznie niski ja jestem niska wiec ok ;) ale jest jest jeden kłopot to jest automatic :)pozdrawiam http://www.scigacze.net/infopage.php?id=190 Moze jeszcze napiszesz, ze masz zamiar go kupic? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 1) Nie ten dział ;) 2) Sama mówiłaś, że zaczniesz od czegoś małego 125 lub 250 max . Lepiej skup się na tych pojemnościach (tzn. szukaj jakiegoś motocykla w tym przedziale pojemności) 3) Taki sobie ten motocykl;p Określe go jako 'dziwny' ;p Chodzi mi o pużniej jak juz przejde pewne pojemności :) Moze jeszcze napiszesz, ze masz zamiar go kupic? :D Na tym etapie w jezdzie co jestem to napewno nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Chodzi mi o pużniej jak juz przejde pewne pojemności :)Na tym etapie w jezdzie co jestem to napewno nie :D Rozbijesz świnkę - skarbonkę? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) ale dziwny ;) a ile to bedzie kosztowac ... :) Pojemnosc 680 ... odpusc sobie ;)Ehh i ciekawe po co ten automat ... ale w sumie zawsze wygoda ... ale mala przyjemnosc z jazdy ... taki przerosniety skuter :D Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Litrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rozbijesz świnkę - skarbonkę? Nie mam swinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi