rybson13 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 w tym tygodniu prawdopodobnie dostane rometa za free!!! wiec jak cos to go zrobione zeby jako tako jezdzi (jest on zrobiony na czopera hehe) wiec ktos go bedzie mogl zgarnac za free z tarnowa na rybnik bede informowal jak bedzie u mnie :icon_rolleyes: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 NOOO To bylby wypas rybson jakbyś mial tego sprzęta to by się tylko jeszcze jakiego zwloka kupilo jednego :)) .. a jak nie bedzie jak przetransportować moplika to na nim przyjedziesz a z powrotem Cię podrzucimy do chaty :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Browar wpieramy Cie duchowo ;) :icon_evil: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 bede sie staral jak moge, mam obiecanego ma zepsuty automat biegow ale zrobie, tylko czy to nie byly slowa puszczona na wiatr ze go dostane, ale badzmy dobrej mysli ze niedlugo do mnie trafi, a jechac na nim napewno nie bede :biggrin: :biggrin: , jak mnie puszcza przed matura to przyjade swoja czerwona strzala rodem z Rybnika :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zapodaje mega wypas długą listę wspomagających zjeby na Rybolu : LysyYnciolBarticB3stia /.... / komentarza brak ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chyba zbyt entuzjastycznie Browar do tego podszedłeś:) ludzie nie wpłacają bo nie wiedzą nawet co będą w tym czasie robić i czy będą mogli przyjechac...właściwie nie wiadomo nawet kiedy dokładnie ten zlot ma być:| (chyba że cos mi umknęlo). poza tym wiadomo jak to bedzie wyglądac, pare osób sie przejedzie i wał wyjdzie bokiem, niechciałbym być w tym momencie wśród tych którzy dopiero czekali na swoją kolej:P mimo wszystko życze powodzenia, ale sam ogranicze sie do przyglądania waszym zabawom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Chyba zbyt entuzjastycznie Browar do tego podszedłeś;) ludzie nie wpłacają bo nie wiedzą nawet co będą w tym czasie robić i czy będą mogli przyjechac...właściwie nie wiadomo nawet kiedy dokładnie ten zlot ma być:| (chyba że cos mi umknęlo). poza tym wiadomo jak to bedzie wyglądac, pare osób sie przejedzie i wał wyjdzie bokiem, niechciałbym być w tym momencie wśród tych którzy dopiero czekali na swoją kolej:P mimo wszystko życze powodzenia, ale sam ogranicze sie do przyglądania waszym zabawom;) Ci którzy byli na Rybolu to jeżeli mają coś w planach to pewnie to przełożą żeby tylko przyjechać :biggrin: ... co do zarżnięcia w/w sprzętów to ja też nie mam złudzeń .. ale znająć uczestników poprzednich edycji Rybola .. nawet na samej ramie będziemy jeździć więc o moc wrażeń bym sie nie martwił ;) ;) :buttrock: POZDRAWIAM !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) .. chopaki poczekamy do konca marca .,.. jak nie bedzie zainteresowania albo jak bedzie takie jak do tej pory to oddam wam kase i z pomysłu nici //// ;) :) :banghead: :crossy: :clap: Edytowane 7 Lutego 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 browar kase przeznacz na browar poniewaz temat rybola przepadl w czelusciach, to wklejam tutaj mojego pierwszego kandydata na rozjebe: http://moto.allegro.pl/item163840768_full_...25_strzala.html ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czolem! Przelalem cos tam :icon_razz:.Trzebaby powoli podniesc temat Rybola 666...Musze z Draco pogadac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 http://moto.allegro.pl/item163840768_full_...25_strzala.html ! ..o ja pier&*&^% nie mam słów :biggrin: "elegancki tłumik od ścigacza, dzięki któremu motor wygląda efektownie" :icon_razz: :icon_razz: :banghead: :buttrock: :biggrin: hahahaha dawno sie tak nie uśmialem !! Bartic Szacun! PS. Zbyhu trzeba sie napić i wspólnie obgadać temat kolejnego Rybola :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czolem! Niedrogo i blisko:http://moto.allegro.pl/item167198143_romet...na_allegro.html Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czolem! Niedrogo i blisko:http://moto.allegro.pl/item167198143_romet...na_allegro.html PzdrJa jestem ślepy czy on silnika niema?:banghead:I co są jakieś informacje o terminie Rybola?? Ja wracam w czerwcu jak w tym terminie to moge podrzucic te 6.66 euro razy kilka :icon_biggrin: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czolem! O kura, tego braku silnika to jakos nie zauwazylem :icon_biggrin:. Niestety, wydaje mi sie, ze Rybol 666 bedzie gdzies w poczatkach - polowie kwietnia - tradycyjnie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 O kura, tego braku silnika to jakos nie zauwazylem :D. hahahaha Zbyhu masz u mnie :flesje: hahahah rozje%* mnie !! Motorek bez ... silnika ... kamień mi spadl z serca .. dobrze że silnika mu brakuje ... co by bylo gdyby np. brakowalo klamki :eek: :icon_razz: :icon_eek: wtedy to kapa ... a tak to tylko BRAĆ!!! Szacun Zbyhu !! Mój Gość Jesteś !! :notworthy: :icon_twisted: Co do terminu Rybola to w lipcu nawet kac już minie więc drogi kolego Milosz-u ... troszkem siem spóźnisz :rolleyes: Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi