Gość krissr114 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam problem z moją DT!!!otóż jak silnik rozgrzany czy też zimny sobie chodzi...i gdy przechyle motor w prawą str lub wcisne hamulec i nadusze amory to mi schodzi do bardzo niskich wolnych obrotów i gaśnie!!czy to jest coś nie tak z gaźnikiem czy co??????????spotkaliście sie z takim czymś??help :buttrock: :bigrazz: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 zobacz czy nie zacina sie iglica plywaka lub zobacz poziom paliwa wgazniku ewentualnie wyreguluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 proponuje wyczyscic gaznik i wyregulowac, powinno byc ok. na przyszlosc jest temat w dziale enduro "wszystko o dt" najlepiej tam pisac proponuje wyczyscic gaznik i wyregulowac, powinno byc ok. na przyszlosc jest temat w dziale enduro "wszystko o dt" najlepiej tam pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 THx.jak bede miał czas to sie bede bawił...jakby ktoś coś wiedział to piscie!!pozdrawiam,zas wam zdam relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 na początek, wyjmij i wyczyść DOKŁADNIE gaźnik, iglice od pływaka ale ostrożnie! najlepiej przy rozbieraniu podłóż jakiś kartonik żebyś niczego nie zgubił, nie odkręcaj niepotrzebnie w gaźniku żadnych śrubek ani nie rzucaj nim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 poluzuj linke gazu. może jak moto stoi normalnie to przepustnica trzyma sie na lince a nie na śrubie od wolnych obrotów a jak coś zmienisz położenie to dopiero opada na własciwe miejsce i gaśnie. ja innego powodu nie widze jak tylko coś z linką albo przepustnicą bądź iglicą. może wyjechane masz ząbki na iglicy i przeskakuje. miałem tak kiedyś w komarze i sam sobie obroty zmianiał w zależności na który ząbek wpadła iglica:P POZDRAWIAM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 albo linka jest napieta za mocno lub jest zle ustawiony poziom paliwa ale to 2 jest bardziej prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja mialem tak samo jak odpalalem motor na ssaniu :icon_mrgreen: Przeczysc gaznik i wyreguluj bo najwidoczniej Ci sie zalewa Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 hej!!wyregulowałem gaźnik i motor chodzi jak pszczółka!!dzieki za all!! :wink: teraz tylko jeździć i sie cieszyć.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Wszystko-o-Y...125-t22158.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi