50WIK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam mam pytanie co do tuningu H NSR 125 Co moge zrobic zeby szybciej jechal zebatki? i cos jeszcze... bo chce zeby wyciagala te 170kmh :icon_biggrin: narazie nie posiadam ale chce wiedziec gdzie najlepiiej dac taki motor do tuningu :buttrock: o kase sie nie martwie na tuning :icon_razz: i ile wyciaga NSR 125 z 2000 - 2002r..? Oszczedny motor :biggrin: Za brak polskich znakow przepraszam poniewaz jestem w dani i mam dunskie znaki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mozna zalozyc cylinder 190 ccm albo 160 z tym ze za takim zabiegiem idzie wymiana walu na mocnieszy, zmiana gaznika, wydechu. fabryczna nsr w zaleznosci od zebatek idzie od 140 do 160. Jesli chcesz cos wiecej poczytac na jej temat to zapraszam na www.125.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 koszty wysokie tego? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 o kase sie nie martwie na tuning smile.gifkoszty wysokie tego? D.gif??? Na ebay'u widziałem cylinder 160cm3 za 200 EUR ostatnio, nie wiem czy to dużo czy mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nie o to chodzi jezeli Sa duze to sie zastanawiam gdzie dac go do tuningu :buttrock: bo sam sie tego nie tykam :biggrin: a chce miec gdzies tak tuning za 1.5 tys zl :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 To ja zainwestował bym w kompletny układ wydechowy ARROW.Po tym zabiegu przy seryjnych zębatkach powinna leciec te 170 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Na allegro widzialem tka NSR V-MAX 170kmh.. Moze ktos glupote napisal ale miala 30 koni :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Na allegro widzialem tka NSR V-MAX 170kmh.. Moze ktos glupote napisal ale miala 30 koni smile.gifodblokowana nsr ma dokładnie 29 KM a zablokowana 15KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Da sie wycisnac troszq więcej? Jeszcze doprawie cylindry :icon_biggrin: Bo chce 170kmh i żeby do 100 w 5s wiem niemozliwe ale chce byc bliski tego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 50WIK ja mam w mojej NSR wstawiony cały sportowy ukąłd wydechowy firmy Arrow(dyfuzor+sportowa końcówka)dało mi wynik mocy: 34km prędkośc jest w granicach 170-175km\h,setke osiągam coś w tym stylu więc mówie prawde bo sam sprawdzałem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 no no, twoja nsrka ma odejscie;] duzo daje ten sportowy wydech (dyfuzor +koncowka) , a co do tego v-max to mogę poswiadczyć, ze był troszke ponad 170 :buttrock: jechałem wtedy obok samochodem z jego ojcem :buttrock: . miało to miejsce na naszym lotnisku;] jak były zawody na cwiartke to mozna było sobie pojezdzic troszke, i oczywiscie wykorzystana okazja była;] tak wiec nsr moze leciec nawet 175;p sam byłem baardzo zdziwiony ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) a Aprilia rs 125 Lepsza Czy gorsza? :)do tuningu :) Wiem że Honda żywotniejsza ale aprilia jest niezła i ma ponad 30 czasami :D Taka np ;) http://allegro.pl/item151199382_aprilia_rs...r_idealna_.html Edytowane 27 Grudnia 2006 przez 50WIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ało mi wynik mocy: 34km skąd wiesz? byłes moze na hamowni?? odblokowana rs ma 31 km wiec jest mocniejsza ale rs są bardziej awaryjne- kolega miał rske i mu sie strasznie sypałaa co do tuningu to mozna tak jak mówił JonekBP załozyc sportowy wydech albo wiekszy cylinder np 160cm3 190cm3... u mnie jest wstawiona tuleja 133cm3 i ma niezłego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 motowojtas a tyleja może coś dac ?? bo nie wiedziałem :buttrock: xD wiem że ma coś koło tego bo seryjna nsr nawet nie ma sznas z moją, a kiedyś czytałem,że taki wydech daje 5km :clap: Więc nie wiem jak to jest :P Pozdrawiam Jonek ;] a Aprilia rs 125 Lepsza Czy gorsza? :)do tuningu :wink: Wiem że Honda żywotniejsza ale aprilia jest niezła i ma ponad 30 czasami :notworthy:Taka np :notworthy: http://allegro.pl/item151199382_aprilia_rs...r_idealna_.html Hahahah 50WIK ta RS'ka to jest mojego serdecznego kolegi moto :crossy: xD Powiem Ci że ona jest bardzo zadbana,ale cuż na trasie i w mieście niestety stwierdam,że odchodze mu :P:D (głupio się chwalić ale prawda,można zapytać ScoobyBP jak at RS'ka chodzi) Pozdrawiam Jonek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 motowojtas a tyleja może coś dac ?? chyba jest jasne ze wieksza pojemnosc = wieksza moc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi