zajc Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ile pali taki SF? slyszalem ze przy na prawde spokojnej jezdzie 6l. jak sie odkreci to potrafi zjarac 10l i 100mm oleju. czy to jest prawda? Prawda, a oleju nawet więcej jak mu dasz po garach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 moj rekord na seven fifty to 12 litrów :) oliwy tez lubi wciągnąc conieco jak sie ją wysoko trzyma Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 moj rekord na seven fifty to 12 litrów :) oliwy tez lubi wciągnąc conieco jak sie ją wysoko trzyma Bo to motocykl do emeryckiej jazdy :icon_rolleyes: Jak jedziesz 160-180 km/h to pali tyle co litrówka z 2 z przodu na liczniku :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ja to 12 litrów uzyskałem pewnej lipcowej nocy w miescie :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ostatni wypad do pepików, spalanie wyszło 4,9. Najwięcej mi zjadła coś lekko ponad 6. Fakt, moje prędkości przelotowe są na poziomie + 20/30 do przepisów. Wszystko zależy od tego jaki kto ma styl jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy_rider91 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam chcę sie dowiedzieć co to takiego te hydrauliczne kasatory luzu zaworowego czym to pachnie z czym to sie je. Napiszcie jak to działa albo podrzućcie jakiś schemat. Bo bede musiał wymienić uszczelke pod klawiaturą tą gumową i nie chce żeby mnie coś zaskoczyło żeby olej nie wyciekł czy jakaś sprężyna mi zębów nie wybiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy_rider91 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 JAk w temacie korek jest po lewej stronie na wysokości skrzyni. Jest na nim napisane żeby nie otwierań no to nie otwieram ale rozpiera mnie ciekawość więc pytam, dodam że między korkiem a tą szczeliną w której on jest jest wolna przestrzeń i widać podłoże pod silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hodo Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Katapulta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy_rider91 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukiThrasher Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam, mam takie małe pytanie. Mam Honde CB 750 FB z 80 roku. Czy mógłbym wsadzić do niej silnik z CB 750 seven fifty z 96r? Będzie on pasować do tej ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, mam takie małe pytanie. Mam Honde CB 750 FB z 80 roku. Czy mógłbym wsadzić do niej silnik z CB 750 seven fifty z 96r? Będzie on pasować do tej ramy? wejdzie bo silnik Bold'Or jest większy ale należy dorobić dodatkowe mocowania Witam chcę sie dowiedzieć co to takiego te hydrauliczne kasatory luzu zaworowego czym to pachnie z czym to sie je. Napiszcie jak to działa albo podrzućcie jakiś schemat. Bo bede musiał wymienić uszczelke pod klawiaturą tą gumową i nie chce żeby mnie coś zaskoczyło żeby olej nie wyciekł czy jakaś sprężyna mi zębów nie wybiła jeżeli tylko uszczelkę to nic Ci nie wypadnie obyś tylko nie zaczął majstrować głębiej :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monastyrski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam serdecznie. Szukam głównie książki serwisowej do Hondy CB 750 RC 38 Nighthawk oraz jakiś schematów i wszystkiego co może przydać się do prac nad motocyklem. Wszystkie pliki w języku angielskim, bo na polski nawet nie liczę. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi