zakret2 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 witam mam takie pytanko chce zalozyc czujnik poziomu paliwa w aprili rs 50 i teraz jak to najlepiej zrobic czy przerobic jakis stary czujnik od samochodu czy podpasowac od jakiegos innego motoru?kiedys gdzies slyszalem ze sa kraniki z czujnikiem. jezeli macie jakies namiary na sklepy z tymy gadzetami to bylbym wdzieczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Podam ci kilka stron z akcesoriami do motorow www.MOTOBOT.plsprawdz ta pierwsza ta moze byc www.LARSON.pl www.MIELOCH.pl www.MOTORSHOP.pl :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 wiesz co rob masz dzienny przebieg? odrazu po tankowaniu zeruj licznik i wtedy bedziesz wiedzial ile mozesz przejechac nie zagladajac do baku zobacz ze masz jeszcze rezerwe u mnie w dt rezerwa jest chyba 3l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 sprubój od Piaggio Vespy wiem ze tam był bardzo prosty czujnik paliwa moze akurat podejdzie! pzdr i wesołych! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 tak czy siak tradycyjna kontrolka ilosci paliwa w zbiorniku, a raczej jej zalozenie, nie obejdzie sie bez dziurawienia baku... poza tym, bak w "scigaczach" jest tak wyprofilowany,ze nie bedzie ci latwo. pomysl dobry ale trudny w sumie w wykonaniu.polecam kontrolke od peugeota buxy- rozbieralem i smieszyla mnie prostota. a o to chyba chodzi... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 TO niezbyt prosta sprawa, zbiornik z ścigach ma średnio po 20l a Twój pewnie jest mniejszy więc ciężko będzie to upchnąć. Jeszcze zostaje montaż zegara i wiercenie dzióry w desce. I jedna przestroga to montaż elektryki. Jeżeli się zdecydujesz to lepiej uderz do dobrego elektryka żebyś w powietrze siebie nie wysadził przy podłączaniu.W końcu to mieszanka wybuchowa i prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi