pitter0 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 WypełniłemPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wypełniłem. A teraz kilka uwag z mojej strony: "Ilość wypadków/stłuczek na motocyklu" - warto by sprecyzować, co rozumiesz przez pojęcie stłuczki. Czy chodzi Ci tylko o "dzwony", czy zaliczasz do nich także "szlify", których jedynym skutkiem ubocznym było np. połamanie kierunkowskazu i lekkie otarcie owiewki. "Okoliczności/przyczyna wypadku(ów)" - szkoda, że możliwa jest tylko jedna odpowiedź, bo czasami do wypadku dochodzi wskutek równoczesnego nałożenia się na siebie kilku czynników, np. fatalnych warunków pogodowych, złej nawierzchni, błędu ludzkiego (niekoniecznie nadmiernej prędkości - może to być np. niewłaściwa technika hamowania, która doprowadziła do uślizgu koła/obu kół i utraty stateczności poprzecznej przez motocykl).Uścisk dłoni pana magistra in spe. :) Na wstepie dzieki za Twoje uwagi. Do kwesti pierwszej - coz, odwoluje sie tu troche do zdrowego rozsadku, liczac goraco na to ze wywrotek parkingowych nikt mi nie wyliczal. Co do drugiej uwagi - to oczywiscie masz racje, jednak szalenie waznym dla mnie jest wybranie tej najwazniejszej przyczyny. Uwazam ze zawsze mozna wskazac (nawet w tym przykladzie, ktory podales), jedna glowna przyczyne. Jeszcze raz dziekuje Ci za komentarz a reszcie ogromnie za wypelnienie. A na koniec statystyki, ktore jak na razie maja sie tak:175 wypelnilo ankiete w ktorej "opisano" 128 wypadkow. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ja również nie będe gorszy. Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 wypelnilam, ale faktycznie pytania sa troszke zbyt ogolne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Obyś obronił na 5 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 wypelnilam, ale faktycznie pytania sa troszke zbyt ogolne ;-) No jest ogolnie bo nie potrzebuje dokladnej analzizy "na srubki" nieciekawych doswiadczen na drodze. Chodzi mi o wyłowienie, jak duzym problem jest niezauwazanie jednosladow przez puszkarzy. A tego potrzebuje zeby udowodnic w pracy ze projektowany przezemnie uklad moze wplynac na poprawe bezpeczenstwa motocyklistow. Pozdrawiam i dziekuje za kazde uwagi i oczywiscie za udzial w ankiecie! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam :) z [rzyjemnością wypełniłem ankiete :) pozdrawiam i życze pracy magisterskiej na BARDZO DOBRY :) PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No to i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafers Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Done... Pozdrawiam i zycze powodzenia w obronie... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 "Panie Prezesie, melduje wykonanie zadania!" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Czy jest suchy chleb dla konia?? Wypełnione ;) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez mati1411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wypełniłem. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikus Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wypelnilem, powodzenia w pisaniu i przy obronie :icon_question: Daj znac jak poszlo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 hehe no właśnie daj znać jak poszło :icon_question:życze powodzonka.również wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja tes ja tes!!Pozdro :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi