Sobota Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Się chyba mało przydam z moim "0" ....Ale tez wypełniłam :> Ps. się przydam się ? :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ja również 0 i mam nadzieję, ze tak pozostanie ankieta wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ija Ija :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltron Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 i ja dodalem swoj grosik :wink: trzeba bylo podac jeszcze miejsce wypadku "tor" ja na takim wygrzmocilem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wypełniłem jak już się zakończy ankieta to podaj jej wyniki na forumpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Też wypełniłem :icon_mrgreen: Ale słowo "ankieta" jest przesadą w przypadku, że w pierwszym pytaniu podaje się 0. Bo, jak sądzę, jeśli tam by się wpisało 1, to padłyby kolejne pytania? Ja wpisałem 0 ankieta skończyła się po 3 pytaniu :wink: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wypełniłem jak już się zakończy ankieta to podaj jej wyniki na forumpozdro Oczywiscie wszystko podam, ladnie opublikuje i opatrze wykresami wraz ze stosownym komentarzem. Pozdrawiam i wszytkim dziekuje! :wink: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Dla posiadaczy skromnego (pustego) konta wypadkowego rzeczywiście ekspresowa ankieta :wink:. Wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak dla mnie to jest ona troche za malo dokladna. przydaloby sie troche ja rozbudowac poprzez mozliwosc klickniecia drugiej mozliwosci / opcji w danej podrubryce. pozdrawiam :wink: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryju Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 zrobione PS: Co można wygrać :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak dla mnie to jest ona troche za malo dokladna. przydaloby sie troche ja rozbudowac poprzez mozliwosc klickniecia drugiej mozliwosci / opcji w danej podrubryce. pozdrawiam :wink: Wiesz, chodzi tez o to zeby nie komplikowac za bardzo i wymusic maksymalne prosty wybor, co doprowadzi do najmniej rozmytych wynikow. Jakbym dal opcje wielowyboru to bardzo duzo ludzi oznaczaloby pare przyczyn a tak zmuszam ich niejako do wybrania jednej - tej najwazniejszej. Wyniki wtedy beda najwyrazniejsze moim zdaniem. Pozdrawiam i kolejny raz chyle czola w podziece za pomoc. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wypełnione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Poszło ... Moze byś tak bardziej rozudował tą ankiete? profesorkowie lubia ... ankiety rozbudowane ,, powodzenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Tez poszlo :buttrock: Podalem dwa "wypadki" i tez szybko sie wypelnialo bo malo wyboru, ale OK :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi