Guti Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie no Podgatulowac trzeba . Leży mi na sercu B12 ten model, zwłaszcza gdy po B6 (identyczny model) czaiłem sie na B12 pow 2001 z owiewką koniecznie bo się przydaje jak cholera (a z szybą ze spoilerem to w ogóle miód jazda pow 150km/h). Ale jak to bywa kasiory zbrakło. Olejaczek to jest to własnie, taka sportowa lokomotywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 żadnego konstruktywnego komentarza nie bedzie...a co mozna napisać do "przechwałek" :D ;) hehe tylko gratulacje :bigrazz: bardzo ładny sprzęcik :crossy: i jak sie swieci :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Gratulacje :buttrock: Dobry sprzecior :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie pozostaje nic jak pogratulowac bo dzida jest uuuu spora :banghead: :flesje: Motocykl jak by nie patrzec idealny,szybki,wygody no i piekny :buttrock: Szerokiej drogi i gumowych drzew :icon_rolleyes: Do zobaczenia na trasie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 jakbys chcial zamienic na gs 500 to daj znac heheh:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 A jest ktoś jeszcze....widze Misiek ,że dostałeś u Juniora porządną szkołe.Wlali w Ciebie sporą dawke motocyklizmu.W końcu dowiedziałeś się co najlepsze biggrin.gif Ja na B12 choruję już od dawna :wink:. Jest jak garnitur szyty na miarę. Elegancki, ze schludnym krawatem. Nic nie wskazuje na to, że w kazdej chwili , na skinienie dłoni, może rozpiąć poły swojej marynarki, wyciągnąć dwulufową strzelbę i odstrzelić łeb jakiejś pseudosportowej 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Post już jeden napisałem ,dla grona staruszków z EKG a teraz kolej na ogólne przechwałki :crossy: No pikny jest normalnie :biggrin: POZDRAWIAM. gratulacje zakupu i oby szczęśliwej na nim jazdy. To jest sprzęt ponadczasowy w swojej klasie i przy dobrym traktowaniu na pewno się odwdzięczy swoją nioezawodnością :buttrock: ja tez chciałem kupić taki sprzęt - już nawet byłe rozmawiać o cenie, ale wpadłem w chorobę Ducati i tak zostało pozdrawiam kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi