Marian91 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 moze i ma masz racje a ja szukam przyczyn w elektrycenie wiem zobacze sdejme cylinder i sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przeczyść porządnie gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 spr tez wszystkie kable! koledze PIKUS91 DT mulila troche itp a okazało sie ze rpzyczyna był przetarty kabel ktory robil male spiecie i po zaizolowaniu DT dostała drugi oddech:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Dzieki za pomoc wszystkim znalazlem przyczyne zatarl sie tlok :icon_exclaim: naszczescie tylko tlok cylinderek caly:) jeszcze pytanko czy to tylko ta przyczynai jaki mam kupic tlok yamaha dt 80lc2 1993rok 53v i na tloku jest wybite 5T8 i jeszcze jakies 2.00wiecie moze na jaki to szlif i jaki tloczek kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zastanow sie czego przyczyna bylo zatarcie. Jesli uzywasz dozownika sprawdz czy podaje olej a jesli mieszanke robisz sam to pewnie w zlych proporcjach :/ Chyba ze porzadnie dales mu po dup** i przegrzales :icon_question: Jesli nie zorientujesz sie w pore co bylo ta przyczyna kolejny swiezo zakupiony tloczek moze sie zatrzec... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 zmierz go dokladnie suwmiarka :icon_question: i potem wejdz np na kemota i zobacz ktorego szlifu masz tloczek albo oddaj do jakiegos fachmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wedlug mnie przyczyna zatarcia byla ta swieca moze sie skrusyla a jak sprawdic czy dozownik podaje olej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi