Doozer Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Sprzęt się prezentuje naprawde świetnie,poniekąd wiem co WR potrafi bo ojciec ma tylko model 450 i czasami da mi się przejechać,w porownaniu do TTr-ki to naprawde diabełek :clap: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Motor piekny bez dwoch zdan :D Nic tylko pogratulowac zakupu :icon_biggrin: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gratulacje fajny maszyna :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie mów, że to będzie też WR 250f :icon_eek: Nie wiem ale wy chyba kupujecie hurtowo motocykle z kristi_rx125 bo najpierw KLX'y, potem EXC 400 a teraż WR(jeśli twoja to będzie WR) :icon_razz: Heh, a co po WR... :icon_twisted: Tak się jakoś składa, że mamy podobne motocykle :icon_mrgreen: . Po WR na razie nie mam planów, może KLX 300 R rocznik 2005 :biggrin: Chociaż z opini które czytałem i pytałem użytkowników WR 250 to raczej najlepsze rozwiązanie w tej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 no no gratulacji moto wypas :icon_twisted::):icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 :wink: :eek: :clap: :clap: :banghead: wysokich lotów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja swoją już też mam w garażu. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciężko było kupić dobrą WRkę. Oglądałem 3 sztuki by w końcu wybrać tą jedną jedyną :eek: na która dostałem cynk od Krystiana.Muszę tylko wydech jej zmienić, bo dźwięk orginalnego mnie irytuje. W garażu czeka już na nią kompletny wydech higashi wersja racing czyli 98dB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja swoją już też mam w garażu. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciężko było kupić dobrą WRkę. Oglądałem 3 sztuki by w końcu wybrać tą jedną jedyną :icon_mrgreen: na która dostałem cynk od Krystiana. Ha, no to gratulacje, macie znowu takie same motocykle :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratulacje!! Może kiedyś i ja będę takim czymś latać...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratulacje :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratuluje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratuluje WRek :buttrock: Wysokich lotów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no ladne moto ladne gratuluje serdecznie! I fajno ze to 03' bo juz ma chyba ziu-ziu i nie wystepuje problem z korbowodem zgadza sie? :crossy:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no ladne moto ladne gratuluje serdecznie! I fajno ze to 03' bo juz ma chyba ziu-ziu i nie wystepuje problem z korbowodem zgadza sie? :crossy:pzdr03 ma ziu-ziu i podobno znacznie różni się od 02. Niestety różnica ceny między 02 a 03 też jest znaczna, a np 03 i 04 już nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi