Don_Corleone Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ;) śliczna.... na tym to można niexle dzidować :D przepiękna, bardz mi sie podoba.... GRATULUJE I ZYCZE SZEROKIEJ DROGI :( :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratki :biggrin: SZACUN :icon_exclaim: no sie kolego kuruj zeby na wiosne :icon_eek: !!maszyna jest super!!! Tez o takiej marze... hmmm moze kiedys POZDRO P.S: ZDROWIA ZYCZE i zeby sprzecik smigal jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 :icon_exclaim: :icon_eek: :biggrin: :biggrin: :cool: :lalag: :clap: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) No to gratuluje dobrego nastroju ja też sobie poprawiłem i kupiłem coś na zimowe dni a konkretnie DRe do polatania po toruńskim poligonie mam to szczęście że mieszkam od niego 200metrów.Nie ma nic lebszego jak nowe moto w garażu.POZDRO :bigrazz: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Gratulacje.Ale R6 to nie jest to co B1200 :crossy: :crossy: :clap: Pozdrawiam. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Oj chyba nie macie racji z tym ze na zimowe smutki najlepsze jest nowe moto... Ja nie dawno kupiłem B6 i od tamtej pory ta "zima" zaczęła sie ciągnać... już coraz ciężej wytrzymać :crossy: http://img126.imageshack.us/my.php?image=obraz017qp1.jpg Fota z pierwszego dnia, po jeździe w deszczu :crossy: Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Gratulacje Warrior. A to ty byles na jednym z tych zdjec? Musi byc z Ciebie duzy chlop bo wygladales na tej R6 jak na komarku :). Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEK31 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 gratulacje, ciesze sie wraz z toba :icon_biggrin: rowniez nie moge doczekac sie cieplejszych dni ,choc wyglada na to ze beda szybko,haha. szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia wiosna.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 :banghead: bardzo ladna r6 :icon_rolleyes: bezwypadkowej,milej jazdy życze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi