ernik17 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Za te pieniadze to juz kupisz / KMX ale raczej zarestrowany na motocykl lub RX ale bedzie ciezko trzeba szukac kamil !! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja tam radze dt 80 ja mam zarejestrowana na 50 dokladnie mam cylinder 90:] problemow z policja nie mialem bez problemu idzie na kolo nie moge narzekac sie zastanawiam nad sprzedaza i kupnem rx 80 hm 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) tak jak napisał pikuś91 DT 80lc2/50 to dość dobry wybór myśle ze do nakuki endurowania nic wiecej nietrzeba... i z tego co wiem to za 3300 on swoją by mógł sprzedac:D Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Ziele90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 tak jak napisał pikuś91 DT 80lc2/50 to dość dobry wybór myśle ze do nakuki endurowania nic wiecej nietrzeba... i z tego co wiem to za 3300 on swoją by mógł sprzedac:D Jezdzic potrafie - ale mysle ze minimalna pojemnosc to 125 -niechce dalej jezdzic pierdopędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jezdzic potrafie - ale mysle ze minimalna pojemnosc to 125 -niechce dalej jezdzic pierdopędemsory ale masz jakies kapleksy:P :) cr to tez moze byc 80 i nazwiesz to [pierdzipedem?:D a chyba ze robisz A1 to wtedy spoko :crossy: pzdr i wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) pawik szukaj tylko i wyloncznie rx 80 ja jednak dalej sotje za firma aprilia jak chcesz miec enduro a nie wyczyna to rx na hm sie cie nie stac:)niestety pozdro i wesolcyh Edytowane 23 Grudnia 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 pierdoped to taki nie jest bo ma juz te 13 koni moj ma sportowy tlumik giannelli sportowa kierownica renthala. Bez problemu idzie do 90 pozniej juz do 110 powoli dochodzi. Licz sie ze 125 wezmie Ci gdzies z 8l przy takiej mieszanej jezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 wiesz pikus 8l to juz wezmie ale dodaj koszt prawkaA1 a w wieku 16 lat(po sylwku juz 17) to niewiem czy sie opłaca 500zł prawko+paliwo do 125 to jednak wychodzi troche... ja wole do 18 dojezdzic jakas 80, to jednak jest ekonomiczne ineimasz problemow z prawkiem itp. no chyba ze sie ma kase to inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mi kmx przy jezdzie non toper 90-95 km\h pali mniej noiz dt80 bo jakies 4mooze 4,5 litra jestem mile zaskoczony.wczesniej jak mialem Af1 125 to zarla mi bagatela 8-9 litrow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ale ja niemowilem o pierdopedzie jako o CR bo to kros a nie enduro... Juz mam szatan plan ale narazie nie zapeszam .... Wesołych Świat Wam wszystkim życze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Masz ze srobic prezent na wiosne i kupic KMX lub DT 125 i bedziemy po lasach spigac . ;) ]CZyż nie tak mowie ??????????? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi