KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Klaudiusz dzieki za odpowiedzi ... Czyli z tego co piszesz wynika ze cbf500 jak i cbf 600 dopiero w 2003 roku byla wypuszczona ... ?? To pewnie bedzie troche za drogi ten rocznik jak narazie dla mnie ;// :( No ale nic moze akurat sie uda;] Pozdrawiam aFiSh CB to od dawna ale CBF od 2003 lub 2004 :lapad: No ale coś znajdziesz, powodzenia :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) CB to od dawna ale CBF od 2003 lub 2004 :) No ale coś znajdziesz, powodzenia :) CBF od 2004. W 2003 były jeszcze CB. Jeżeli nie masz kaski na cbf to kup 'cebulkę' - to naprawdę fajne i praktyczne moto. W niemcowie CB500 naked można wyhaczyc juz za 2-2,5 tysie ojro za rocznik 2000, a okolo 3 tysie za cb500s (z owiewką). Jeszcze porównanie: - CBF500 2005 vs CB500 2003 - zobaczysz ze są to w dużej mierze te same motocykle http://www.motorbikes.be/en/compare/4747/3595/ Edytowane 8 Grudnia 2006 przez mario_BS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 mario_BS Dzieki za to porównanie .. Jednak cebólka ma troche inne ksztalty .. :) a cbf głównie mi sie podoba ze wzgledu na wyglad, a jednoczesnie moc i spalanie mi odpowiada ;] Ogólnie CBF wydaje mi sie super :) Moze wygram w lotka i sobie salonowa kupie hehehe (marzenia) Pozdrawiam aFiSh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgadzam się z powyższym w pełnej rozciągłości. Testy po 75 czy 100.000 km na pewno byłyby bardziej miarodajne, a na dystansie ok. 30.000 km to sobie można testować skutery klasy pojemnościowej 50 ccm. Poczytaj ostatni MOTOCYKL. W ciągu półtora roku nie potrafili nawinąć 10 000km, pomimo wielkich starań.Mowa o Honda Zoomer. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Poczytaj ostatni MOTOCYKL. W ciągu półtora roku nie potrafili nawinąć 10 000km, pomimo wielkich starań.Mowa o Honda Zoomer. No to jest dziwne, bo ja od Kwietnia do dzisiaj (od końca Lipca ma prawka A) zrobiłem 13 000 km i .............. nic :lalag: Jedyne naprawy to z powodu "KRETYNÓW W AUTORYZOWANYCH SERIWSACH" :icon_question: ale to opowieść na inny temat :rolleyes: p.s. No to sie pospieszyłem w moej odpowiedzi........................ah te powiadomienia:) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Cześć - jak w temacie - bardzo proszę o kontakt użytkowników CBF`a 600. Ważna sprawa... [email protected] Z góry dzięks ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzybiel Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witaj.Jestem posiadaczem między innymi cbfki 600.W czym mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Śmigałem nią ponad rok, teraz śmiga Adam, w czym moge pomóc? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Sprawa już jest chyba rozwiązana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Sprawa już jest chyba rozwiązana :)Jak temat pojawił sie ponownie to NIE JEST :) :) :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie sie pojawił ponownie, tylko był zdublowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie sie pojawił ponownie, tylko był zdublowany :buttrock:Pamiętaj, starszy zawsze ma racje :icon_razz: :icon_mrgreen: p.s. Piękne zdjęcia w Avatarku Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wojtasik ma racje, a nie starszy. Co ty wiesz :icon_question:Fotka? Zrobiłem chyba ze 20 ładnych, ale jak doszedlem do domu to jedna sie nadawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No już raczej przy pomocy Adama wszystko się rozwiązało - dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7hub7 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 witam! mam prośbę tak jak w tytule, to znaczy zamierzam nabyć ten motor, ale interesuje mnie jego spalanie rzeczywiste. Katalogowo wersja N pali 5,2 l/100, natomiast wersja S 5,7 zastanawiam się jak to jest w praktyce, przejrzałem fora, ale niestety znalezione przeze mnie informacje są ubogie, że tak się wyrażę :D zresztą ogólnie w internecie o tym modelu nie ma za dużo informacji w j. polskim, a mój angielski nie jest na tyle dobry żeby poradzić sobie ze stronami zagranicznymi...tak więc czekam na odpowiedzi użytkowników jak ich maszyny obchodziły się z benzynką :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi