matik Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 http://www.bikepics.com/pictures/684246/ potrzenbuj licznik do mbx moze ma ktos z forum do sprzedania. ma tez pytanie czy obrotomiesz w nsr 125 jest elektroniczny czy na linke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 napewno w nsr 125 jest elektryczny ... na linke raczej sa w silnikach z instalacja 6vPoszukaj na allegro/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 oki dzieki ale przeciesz mbx jest 12 v i jest na linke. a na allegro nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 co ty litrus za glupoty wygadujesz?z twoim zalozeniem, MBX, MTX, NSR, NS1, TZR, RD, RG, RS, AF i wiele, wiele innych mialoby instalacje na 6V? co do NSR to czekac tylko na wypowiedz innych, motowojtas ma napewno i wielu innych,co do licznika to czatuj na allegro, napewno w najblizszym czasie bedzie mbx na sprzedaz w czesciach:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 no to sorry za pomylke ... moze tez dlatego ze starsze modele maja na linke ? tak mi sie wydawalo ...Sorry za wprowadzenie w bladPozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 To jest chyba rozwiaznie twojego problemu...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 nsr ma elektroniczny obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) dzieki chlopaki damiano2013 bardzo mi pomogles:) motowojtas a ty czasem nie masz zegarow do mbx? bo masz napisane ze mam troche czesci do mbx Edytowane 6 Grudnia 2006 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzieki chlopaki damiano2013 bardzo mi pomoglas:icon_evil:SORY ZA Offtop, ale damiano2013 ja bym sie na Twoim miejscu normalnie obraził... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kurde aż tak trudno mnie odróznic od dziewczyny??? Ale juz nie bede sie obrazał bo zostało to poprawione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 no to sorry za pomylke ... moze tez dlatego ze starsze modele maja na linke ? tak mi sie wydawalo ...Sorry za wprowadzenie w bladPozdrawiam :D Litrus.. jak nie wiesz dobrze to nie pisz.. bo cos ostatnio prawie do kazdegotematu włączasz swoje "cenne" porady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 pomagam jak moge ... jak sie myle to przepraszam za blad i juz ... wole cos gadac niz nic a potem pier**lic smuty ... zdaza mi sie mylic ... tobie sie nie zdaza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) To postaraj sie wypowiadac tylko jak jestes czegos pewien, bo przez twoje rady ktos moze stracic pieniadze Edytowane 17 Grudnia 2006 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi