Szerlok Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mam pytanie. Honda CBR 1000F SC21silnik nagrzany w normie, przejechane 20km do autostrady, prędkości max 140km/h bez przesadnego pałowania, na autostradzie przejechane 10km z prędkością 200-250km/h, temperatura bez zmian,zjazd z autostrady, znak stopu, ruszam a silnik szarpie i się dławi, po kilku chwilach jak wejdzie na obroty jest ok, później pracuje normalnie jakby nic się nie działo.Co należy sprawdzić? Świece, gaźniki? Paliwo raczej dobre, te same objawy przy max pełnym zbiorniku.Proszę o ewentualne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 moze paliwko nie nadąża dopływać do gazników ? sprawdz filtr paliwa i ew wymień go ,sprawdz jak działa pompka paliwa. seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Miałem podobne objawy i problemem były zasyfiałe gaźniki. Po czyszczeniu i synchronizacji było ok.Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerlok Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Super! dziękuję za info. bardzo cenne informacje, terz wiem co sprawdzać i gdzie szukać.jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamT.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mozliwe tez ze ci jakis syf do baku wpadl i na chwile zatkalo dostawy paliwa?? Lecz prawdopodobniejszy jest jakis syf w gazniku :smile: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi