nullek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 witampewno co niektórzy napiszą szukaj ale szukałem i nie znalazłem wiec pytam szanownych kolegów co dyrdają na vn 800 :( jakiej marki olej najlepiej kupić bo mam dylemata i tyle . że syntetyk to wiem tylko która firma ?? a tak pozatym skoro już gryzmole to jestem zadowolony z mojej maszynki od sierpnia do listopada nadyrdałem około 3000 km bez jakichkowiek zgrzytów idzie toto jak głupie za dużo nie pali czego wiecej trzeba tylko błekitnego nieba i drogi szerokiej heheh :( .no tylko tylko tylny amor mnie utruł ale udało sie go utwardzić bez zdejmowania koła co nie jest łatwe (no cóż polak potrafi) troche ubrałemtroche zdjełem i tera oko cieszy . pozdro :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jeżeli poprzedni właściciel jeździł bankowo na syntetyku, to lejesz rzeczywiście syntetyk. Firma chyba nie jest tak ważna, co lepkość, chociaż podczas zmian tez się nic nie stanie jak wlejesz inny olej, byle na dolewkach nie mieszać. Ale pewnie zaraz ktoś Ci odpowie na pytanie o markę. Pozdrawiam i życzę miłej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 jezeli poprzedni wlasciciel nie jezdzil na sytetyku to tez syntetyk mozna lac bo mozna przechodzic z gorszych na lepszy a spowrotem sie juz nie przechodziprzynajmniej w nowych motocyklach bo jak ma 20 lat to tam lepiej mineralny lackup dobry olej, kawasaki poleca castrola i takiego tez leje full syntetyka castrol r4 superbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Było 150 tematow o olejach. Proszę poszukać, tam są wszelkie informacje. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi