Prałat Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nie wiem czy jest karkolomny, bo za 10000 tysiecy to kilku klientow bym mial a wiecej za niego nie chce.I na tym moze juz zakonczymy dywagacje nt. "tuningu" mojego Draga :icon_mrgreen: Koniec kropka, szlus i klapa :biggrin: Oby do wiosny .................. :banghead:I to jest meska decyzja :biggrin: :icon_mrgreen: Ja tuninguję, bo... chcę, ale NIE SPODZIEWAM SIĘ odrzutu, ot mała poprawka i oszczędność na filtrach, a że czasem więcej spali benzyny... cóż, jest wojna, są straty :biggrin: ;) Byle dobrze to było zestrojone i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No dobra, a co powiecie mi o tym : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...44539&rd=1&rd=1 Czy to wystarczy zamontowac czy trzeba robic jakies regulacje jeszcze na gaznikach ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No dobra, a co powiecie mi o tym :http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...44539&rd=1&rd=1 Czy to wystarczy zamontowac czy trzeba robic jakies regulacje jeszcze na gaznikach ??? Czesc, dobrym sposobem na "wzmocnienie " Draga jest tez wywalenie tzw. AIS- dla wprawnego manualnie 30 min. NIe podnosi to mocy, ale dodaje troche momentu obrotowego w nizszych obrotach. No i pogarsza czystosc spalin- to na marginesie gdybys byl ekologicznie nastawiony do jazdy. Jesli interesuje cie jak to zrobic to zagadaj na PM. Ja sobie tę operacje zrobiłem i efekt bardzo chwalę. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dobry wydech nie jest zły, Majkel :buttrock: Mój Wild się lepiej kręci, odkąd zmieniłem wydechy. O regulacji się nie wypowiadam, natomiast AIS też wywalę na wiosnę. Pozostaję jednak przy zdaniu, że 650 to fajny sprzęt, a jeśli komuś mało mocy w nim, to niech szuka 1100 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Kurde !!!Wy tylko malo mocy i malo mocy. :notworthy: Mnie teraz chodzi tylko o wizualne zmiany, bo decyza o zmianie juz zapadla, tylko jeszcze nie teraz.Zamontuje ten wydech i juz.I tak sie prawie wszyscy ogladaja za mna a teraz beda WSZYSCY !!!! :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 To same koncowki wiec chyba regulacja niepotrzebna.Zreszta okaze sie po zalozeniu :buttrock: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No wlasnie :banghead: Wyjdzie po zalozeniu, ale ludziska chyba poszaleli bo juz jest 50 funtow !!!! :P A do konca jeszcze 4 dni ....................... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No wlasnie :D Wyjdzie po zalozeniu, ale ludziska chyba poszaleli bo juz jest 50 funtow !!!! :P A do konca jeszcze 4 dni .......................Mogą jeszcze podskoczyć do góry, bo nawet 50 funtów jest jeszcze okazyjną ceną. Majkel, Ty sie nie :evil: bo tylko tak Cię zrozumiałem... że szukasz mocy. Optyka (w tym przypadku akustyka) jest podstawą dobrego samopoczucia :lalag: podczas :crossy: także zmieniaj. Kumpel jeździł kiedyś na 650 z totalnie pustymi rurami z HighwayHawk'a - pięknie brzmiał... Mam inne lekarstwo na znudzenie swoim motocyklem - pożyczyć coś słabszego na jazdę. Jak mnie kiedyś Wild już złościł, to pobujałem się na pewnym cruiserku (nie powiem jakim, bo mnie zjedzą za profanację). Wracałem do Wilda z takim :D a :crossy: znowu sprawiała mi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No nie, nie zupelnie.Temat o troszke mocy byl podlapany ze strony CYCów, ale widze ze nie ma co rzezbic w miekkim materiale :banghead: :clap: tylko dodac troszke "bajerkow", poprawic gang i ............. myslec o zmianie maszyny :crossy: :P A tego AIS to w moim motorze nie bylo :evil: Znaczy sie juz mam na maxa oddlawiony ?Jak przerazi mnie cena licytowana to sobie odpuszcze i moze tylko wybebesze te oryginaly, tylko nie wiem jak. Wiem ze okazja to bedzie jak je za 150 funtów kupie.Na razie szlag mnie trafia bo leje non stop i maszyna stygnie w garazu ;) ps. ogladalem zdjatka na stronie Twojej i chlopakow :buttrock: :lalag: Fajne smiganko :P :crossy: A tu znalazlem koncowki od 1100.Czy beda pasowac do 650 ? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...79449&rd=1&rd=1 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Czy mi sie zdaje czy w poprzednim link do koncowek wydechu bylo w opisie,ze nie nadaje sie na trasy czy jakos tak? Zatem musi byc pierunsko glosny!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ano i tak bywa :icon_mrgreen: Te do 650 tak, ale na MOT to sie zaklada normalne i juz :D I czy ktos mi odpowie czy te od 1100 beda pasowaly ??? ;) Bo nie wiem czy sie podniecac i kupowac ........... :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Na kolanka wydechowe pewnie je założyszale mocowania (do ramy) pewnie już nie bedą pasować (bez przeróbek). Na kolanka wydechowe pewnie je założyszale mocowania (do ramy) pewnie już nie bedą pasować (bez przeróbek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi