Gość Nemac Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak dostac sie do plywaka w gazniku dellorto PHBH 28mm lub podobnym??? odkrecilem wszystko co sie dalo (tak mi sie wydaje) a dolna czesc trzyma sie jak cholera. Oto moj gaznik http://www.racecar.co.uk/dellorto/images/p...hbhlpicture.jpg Nie wiem jak ta dolna czarna czesc odczepic.POMOCY!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Spokojnie, żaden problem. Trzeba ściągnąć ją na siłę(oczywiście po odkręceniu śruby od spodu), warto popukać młoteczkiem do okoła. U mnie gażnik był wielokrotnie rozkręcany, a mimo to trudno go rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemac Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Dzieki juz sie dostalem. Ale brudu....... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak u siebie rozebrałem gaźniki, to nawet jakiś piasek czerowny był ! Pamiętaj o dokładnym iczyszczeniu ilglicy, najlpiej przedmuchać małym ciśnieniem. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 A na przyszłość dobrą inwestycją będzie filtr paliwa, chociażby od malucha(mały) za 4zł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi