MOTOOOCROSS Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 kupiłem ja nie dawno i wszystko ok poza tym ze po wbiciu1 biegu nie wkreca odrazu tylko ma dołe i ja muli ma załozony sportowy dyfuzor moze ktos mi pomoc bo wedłog mnie powinna wkrecac od razu??????????? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak odrazu to moze i nie bo to nie 4t ale mimo wszystko obroty powinny wchodzic plynnie :lalag: Najczestszym powodem takiego zachowania jest zyl sklad mieszanki. Sprawdz kolor swiecy jesli nie jest w normie - regulacja gaznika (na cieplym silniku) powinna pomoc :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Tak jak pisze Soku11, wystarczy tylko regulacja albo jest coś konkretnie zdupione. A tak swoją drogą to bał bym sie tego sportowego dyfuzora, jak masz oryginalny to go załuż. Edytowane 30 Listopada 2006 przez DEAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Może być to też spowodowane brakiem zaworu wydechowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi