motomanka Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 poczatek ciezki, ale teraz naprawde milutko :)a i szkoda ze tak smierdze fajkami fee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 WITAM :P!! Nio to popiwkowaliśmy :) !! Ale dziś w pracy :(! Nowe twarzyczki już zapamiętane, szkoda tych co nie dojechali! Ale się naśmiałem wczoraj że HEJ! :) Dżola obiecałaś rozpoczęcie sezonu za 2 tygodnie trzymam za słowo, wyczekuje słońca!! :D Pzdr i do zobaczenia na nastepnym piwku, ale lepiej zorganizowanym i dogranym hehe bo się troszke naszukaliśmy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Fajnie było Was zobaczyć, pośmiać się i pogadać-trzeba będzie to częściej powtarzać :D Rozpoczęcie sezonu MUSI BYĆ za 2 tygodnie tak jak żeśmy ustalili-hehehehehh uchhhhhhh.....co to będzie się działo jak spotkamy się na naszych kochaniutkich motocyklach :( :) -już nie moge się doczekać :P Dozobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 na kolejne-bardziej dograne spotkanko z naszymi rumakami trza i aparacik skolowac co zdjecia se porobimy :D :) dozobaczenia za 2 tydnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam :) Z tego co widze za oknem to rozpoczecie sezonu moze byc nawet dzisiaj :banghead: Dziadek Mróz chyba poszedl postraszyc na wyspy brytyjskie :D Dzieki za fajne spotkanko integracyjne szkoda ze nie bylo Nas wiecej ale mysle ze nastepnym razem bedzie wieksza frekwencja. Jedyny minus to ze trzeba ciuchy prać albo wietrzyć na balkonie ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Wiitojcie !! No i Browar się melduje w domu ./.. jak widzicie troche mi zajęło wrócenie do domu :icon_razz: Dzięki wielkie za przybycie :buttrock: i za wspólne piwko :icon_razz: A teraz pytanie tygodnia : "skąd się wziął trzeci metr kamikaze? " Odpowiedzi prosze nadsyłać na maila :icon_razz: POoozdro !! DO ZAŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A teraz pytanie tygodnia : "skąd się wziął trzeci metr kamikaze? " ] DO ZAŚ [/color]jo by zabiła tego co to w ogole zamawiał, a najlepiej tych co pili to na dmoja glowa :) i mam kurtke do prania, bo jest tak poplamiona, tak usywic kurtki to jo nie umiala nigdy wrr.... zabic:) ogolnie ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Z tego co widze za oknem to rozpoczecie sezonu moze byc nawet dzisiaj A ja dziś cały dzień w puszce:( ale od rana spotykam motongi, 8:40 WSK wyskakuje z podwórka jakies 3 minuty poźniej dwa romeciki a w raciborzu skuterków pare!!! Jak wracałem to jakiś plastyk mnie mijał i chooperek:D patrze na termometr 9 stopni :crossy:Plan z rozpoczęciem sezonu za 2 tygodnie bardzo realny :wink: "skąd się wziął trzeci metr kamikaze? " Nie mam bladego pojęcia ale troche tam zostawiliśmy kasy, więc się należało ;) i jak na ludwik nieźle smakowało a motomanka nawet sobie do domu zabrała ...na kurtce hehehe Pzdr do nastęnego piwkowania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 .. mam kurtke do prania, bo jest tak poplamiona,. Esteta się znalazł :cool: ... phiii !! nastepnym razem każdy trunek podajemy nad głową Motomanki :) :crossy: :buttrock: ...aa co do ludwika .. to to coś niebieskiego co piła Basia ,,, a ja poźniej zostałem namówiony do walnięcia tego ,, też bylo z dupy mega ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ech, co to za życie ... Chciałam w końcu z Wami napic się piwka w piątek, a tu praca wywiała mnie do Katowic... Na dodatek Draco jest chory a ja nie mam serca bawic się gdy moje kochanie "dogorywa"... Miłego balowania w piątek. Wypijcie nasze zdrowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ech, co to za życie ... Chciałam w końcu z Wami napic się piwka w piątek, a tu praca wywiała mnie do Katowic... Na dodatek Draco jest chory a ja nie mam serca bawic się gdy moje kochanie "dogorywa"... Miłego balowania w piątek. Wypijcie nasze zdrowie :D Ahjjj Fioletowa chyba nigdy Cie nie poznam na Żywca :buttrock: :biggrin: :cool: ,,, mam nadzieje ze juz do następnego piątku wydobrzejecie i się gdzies na mieście spikniemy :icon_biggrin: Draco kuruj się !! Pozdrawiam !! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam !!!! Kto z Was ma zamiar jutro posmigac na sprzecie ???Ja chyba juz nie wytrzymam ,wyciągam bladego do pracy i okolo 15/16-tej zamierzam sie "karnąć" :icon_razz: Takze jak ktos chetny to sie wpisywac mozemy sie spotkac na Statoil kolo Domusu.Oczywiscie jak pogoda dopisze :biggrin: hehehehe Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam !!!! Kto z Was ma zamiar jutro posmigac na sprzecie ???Ja chyba juz nie wytrzymam ,wyciągam bladego do pracy i okolo 15/16-tej zamierzam sie "karnąć" :) Takze jak ktos chetny to sie wpisywac mozemy sie spotkac na Statoil kolo Domusu.Oczywiscie jak pogoda dopisze :biggrin: hehehehe Pozdrawiam :crossy: Ja bardzo chętnie ... ale moto w częsciach ... :) :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Czolem! Ja wczoraj smigalem. Dzis troche gorsza pogoda i cos nie bardzo mi sie to widzi...A na Statoil to mam rzut kamieniem :). Pozdro PSEkipa, a co powiecie na to, zeby sprobowac nakrecic jakis maksymalnie zryty film w sezonie o tematyce motocyklowej z nami w roli glownej :)?Wykombinowac jakis prosty krotki scenariusz i... zabawa moze byc niezla :). Edytowane 15 Lutego 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja chyba juz nie wytrzymam ,wyciągam bladego do pracy i okolo 15/16-tej zamierzam sie "karnąć" Takze jak ktos chetny to sie wpisywac mozemy sie spotkac na Statoil kolo Domusu. Oj ja też bym pośmigał, ale o 15-16 to w robocie i nawet nie myśle o powrocie do domku :cool: trochu przy moto musze podlubać mam nadzieje w ten weekend sie uda!! Ekipa, a co powiecie na to, zeby sprobowac nakrecic jakis maksymalnie zryty film w sezonie o tematyce motocyklowej z nami w roli glownej ? A co do pomysłu nad "Rybnickie zjebusy movie" Zbyhu, pomogę jak będę mógł nawet sie poczeszę!! :)Popieram :bigrazz: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi